.

.

Дроссельная клапата от неръждаема стомана SS304

Дроссельная клапата от неръждаема стомана SS304

BGN 65.60

Брой продукти
Налично за поръчка

Дроссельная клапата от неръждаема стомана SS304
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ДОСТАВКА И ОБРАБОТКА. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЯСТО ЗА НАМИРАНЕ НА КУПУВАЧ И ТЕГЛО ПРОДАДЕНИ СТОКИ.
ДОСТАВКА НЕ ЩЕ ДА ИМА МЯСТО, ДОКАТО ПЛАЩАНЕТО НЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА.
ВНИМАНИЕ МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ : МОЛЯ, ПОСОЧЕТЕ НОМЕР НА ТЕЛЕФОН И АДРЕС ЗА ДОСТАВКА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ПОЛУЧИТЕ ПРОДУКТА, ИЗПРАТЕН ВИ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ НИТО ЗА КАКВИТО И ДРУГИ
ТАКСИТЕ, КОИТО СЕ СЪБИРАТ ОТ ПРЕВОЗВАЧА. ТОВА Е НЕЩО, КОЕТО НИЕ НЯМАМЕ НИКАКЪВ КОНТРОЛ И Е ДОПЪЛНИТЕЛНА ПЛАТКА ЗА ДОСТАВКА.
НИЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ ПАРИТЕ СИ, АКО ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ПОЛУЧИТЕ, КАТО ЦЯЛО НЕ РАБОТИ, АКО ТОЙ НЕ Е БИЛ РЕГИСТРИРАН КАТО "ЧАСТИ" ИЛИ "НЕ Е В РАБОТНО СЪСТОЯНИЕ"."
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ДОСТАВКА ЗА ВРЪЩАНЕ. СЛЕД КАТО СТОКАТА ЩЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА В НАШЕТО МЯСТО, ЩЕ ИЗДАДЕМ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.
СТОКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ДОСТАВКА НА КУПУВАЧА.
УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ Е МНОГО ВАЖНО ЗА НАС. МОЛЯ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ, ИЗПРАТЕТЕ НИ ИМЕЙЛ ИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЧРЕЗ ИБЕЙ С ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ.
КУПУВАЧИТЕ : ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ И ЗАЛАГАНИЯ С УВЕРЕНОСТ. НИЕ НЕ ЩЕ ОСТАВИМ ОТЗИВ ЗА КУПУВАЧИ, ДОКАТО НЕ ПОЛУЧАТ ОБРАТНА ВРЪЗКА. АКО Е ВЪЗНИКНАЛ ПРОБЛЕМ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
НИЕ, ПРЕДИ ДА НЕУТРАЛНИ ИЛИ ОТРИЦАТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ НА ЕКСПОЗИЦИЯТА; ТОВА ЩЕ НИ ПОЗВОЛИ ДА РАБОТИМ С КУПУВАЧА, ЗА ДА РЕШИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НИ ДОБАВИТЕ В СВОЯ СПИСЪК С ЛЮБИМИ И РАЗГЛЕДАЙТЕ ДРУГИТЕ НИ ОБЕКТИ!
Благодаря ви, че сте се запознали с нашия списък!
Можете да видите и други стоки, които ние продаваме. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да задавате своите-ние винаги ще се радваме да отговорим на вашите въпроси.

Общи свойства

Спецификация:
DN50, DN65, DN80
Налягане:
Средно Налягане
силата на:
инструкция
Температура на околната среда:
висока температура
Структура:
Бленда
Медийни файлове:
Водата
търговска марка:
joto клапан & помпа
Тип Конец:
G
Номер На Модела:
SMS
Режим С:
Без Ръководство И Инструкции
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Материал:
неръждаема стомана
Материал:
Неръждаема стомана 304

Добавки за продукти