.

.

Творчески Карикатура Децата Обяд Bento Кутия За Бебешка Храна Термос С Топъл Контейнер С 2 Хранителни Разделени Слоеве Кухня С Трапезария И Инструменти

Творчески Карикатура Децата Обяд Bento Кутия За Бебешка Храна Термос С Топъл Контейнер С 2 Хранителни

BGN 7.00 BGN 7.84

Брой продукти
Налично за поръчка


dianxiaobao_1
dianxiaobao_2
Творчески Карикатура Обяд Bento Кутия За Бебешка Храна Термос С Топъл Контейнер С 2 Хранителни Разделени Слоеве Кухня С Трапезария И Инструменти
1. Цвят : син, жълт и розов
2. тегло : 121 г
3. Размер : 12*8*8 см
4. cartoony стил за деца
5. два пласта дизайн, за да бъде далеч от миризмата на заразяване между отделните хранения
Скоростна Bento X 1
Забележка :
1. руските приятели обърнете внимание : моля, попълнете пълното име на получателя, когато правите поръчка, заради политиката Поща на Русия, в противен случай най-вероятно няма да можете успешно да получите пратката.
2. моля да ни дадете подробен адрес, телефонен номер и пощенски код и се уверете, че те са верни. Ние не носим отговорност за неуспешен доставка, причинена от това, че клиентът да не предоставя вярна информация за получателя при извършване на резервацията.
3.Ако някои проблеми предизвикват задържане, моля, свържете се с нас, за да се удължи срокът за доставка е за вас, а не се отваря спор.
Плащане :
Ние приемаме всички платежни средства, одобрени от платформата. Моля, платете в рамките на два дни след подаване на поръчката, за да можем да го изпрати без забавяне, или се свържете с нас за повече информация.
Доставка :
1. Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.
2.Искаме информация в рамките на 3 дни след като вашата обезщетението ще се извърши.
3.Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
4. цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси.
5.Ако имате някакви въпроси относно продукти, логистика, плащане или на всякакви други въпроси, моля, свържете се с нас.
Време За Доставка :
Към Западна Европа, Северна Америка, Източна Азия обикновено се нуждаят от 20~30 дни.
Към други региони обикновено се нуждаят от 30~60 дни
Съвети :
За да се поддържат изделия от неръждаема стомана в добро състояние, моля не се дръжте ги в кисела или корозионна среда. И, моля, не мийте ги стоманена топка в случай на драскотини.
dianxiaobao_3
dianxiaobao_4

Общи свойства

Цвят:
Син, Жълт, Розов
Обемът На Кутията За Обяд:
540 мл
Брой хора:
два слоя
Характеристика:
Микровавабле, Термоизолация, са Приятелски настроени КЪМ ин ВИТРО, Течебезопасный, Карикатура
Форма:
Площ
Материал:
Пластмаса
Цвят:
Синьо, жълто и розово
Тегло:
121g
Размер:
12*8cm
Приложение:
За да се запази храната топла
Функция 1:
Cartoony стил за бебета, малки деца
Функция 2:
Може да се постави в микровълнова печка
Въпроси, които изискват внимание:
Моля махнете капака и бяло на тавата ако е в микровълнова фурна

Добавки за продукти