.

.

7-инчов LCD монитор с корпус от легирана помещение домофон, система за видео домофон

7-инчов LCD монитор с корпус от легирана помещение домофон, система за видео домофон

BGN 190.00 BGN 200.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!
7. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ.(С изключение на някои страни и APO / FPO)
2. НИЕ НЕ РЕМОНТ И НЕ ЗАМЕНЯМЕ ЧАСТИ С ИЗТЕКЛИ ГАРАНЦИЯ. ( стандартна 1 м )
◆ Nnlocking сигнал на тел : 1бр
◆ Адаптер за захранване : 1 бр.
【 Функционално описание 】
Когато посетител кликне върху бутона за повикване на външния блок, вътрешен блок на звънене и показва изображението на посетителите. Изключения не се случва! Цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на два пъти.ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и / или неправилно използвани след получаване) е 12 месеца. ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката.
Рекламации И Връщане На Парични Средства :
1.
◆ 4pconnecting кабел : 1 бр.Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Вие трябва да ни каже каква е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка. Ако сте готови да говорите, можете да натиснете бутона talkback, за изключване на вътрешното тяло . Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. поради статута на резерва и разликата във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.
Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!. Време на разговор, както и забавяне на изображенията-около 120 секунди.75 m?) Работна температура◆ : - 20~+6 0 относителна влажност◆ : 10%~90% (KH) метод на инсталиране на вътрешен блок◆ : стенен тип
Спецификация На Външното Тяло 【】
Разстояние осветление инфрачервени лампи◆ : приблизително 4 метра
Резолюция◆ : 600 линии забавяне на времето на разговор◆ : 120 S±10% обхват на предаване на изображения◆ : приблизителни 200 метра ъгъл на◆ : 92 KW : силата◆ : DC 15 V (обезпечени телефон номиниране веднага) помещение◆ : висока дефиниция и цветастый CMOS/CCD ( незадължителна) функция за нощно виждане ◆ подови ультракрасная : инфрачервен 10 луксозни работна температура◆ : -20 C+60 C метод за инсталация на блока ◆ етаж : вградени или не? стенен тип монтаж
【 Списък На Продуктите 】
◆ вътрешен блок : 1 бр. Когато домоправитель натисне бутона за обратна връзка, те могат да разговарят помежду си.
Кликнете върху монитора, а след това бутона за разговор и ще можете да наблюдавате външния свят и да разговаря с посетителите. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
Вие се съгласявате с всички по-горе правила при поръчка в !
За Обратна Връзка :
Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента! Обратната връзка е много важно ние Ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми. Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца. домоправитель може да натиснете бутона за отключване на вътрешния блок, за да отключите устройството.Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с .

Общи свойства

Размер На Сензора(Инч):
1/3
силата на:
15В
Начало Интерфейс Samrt:
No
Комуникационен Интерфейс:
Жичен
Контрол На Достъп:
Няма
Размер на екрана на дисплея(инч):
7
Автоматичен Режим:
Свободни ръце
Интерфейс за IP камери:
No
ТЕХНОЛОГИЯ:
Цифров
Вход На Зона:
Няма
Тип:
Домофонна система
Тип сензор на камерата:
CMOS
Зрителен Ъгъл (°):
92
търговска марка:
GG Winwa
Звънец:
ДА
Материал:
Друго
Конфигурация На Комплекта:
Едно към едно видео домофон
Инсталация:
Стенен Монтаж
Размер:
7
Начин На Свързване:
Жичен
Номер На Модела:
Друго
Тип На Екрана На Дисплея:
Цвят
Водоустойчив:
ДА
Разделителна способност:
> 420 телевизионни линии
Камера:
Друго
силата на:
15В

Добавки за продукти