.

.

583077-001 дънната платка е подходящ за hp probook 4510S 4710S 4411S дънна платка на лаптоп PM45 DDR3 , с дискретна графика

583077-001 дънната платка е подходящ за hp probook 4510S 4710S 4411S дънна платка на лаптоп PM45 DDR3

BGN 127.70

Брой продукти
Налично за поръчка

Купувачът показва внимание : всички дънни платки, които ние тествахме много строго, можем да сме сигурни, че тя работи на 100% , преди да изпратите, тъй като дънната платка е прецизионным елемент, тя лесно се повреждат в начина на доставка и монтаж. Като цяло, ние упакуем го добре, за да се избегне увреждане на пратката. Но що се отнася до инсталацията, а това е най-важният фактор в областта на дънната платка. Ако има някаква грешка при инсталацията, то ще черно видео или да не може да зареди и т.н. Така че някои дънни платки не могат да работят при получаване. В този случай, pls, не се колебайте да се свържете ние имаме ядровую екип обслужване на клиенти ви отговорим в рамките на 24 часа, до задоволително разрешение.
Pls добросердечно помагат да ни услуга и не остава неутрална или отрицателна обратна връзка директно, Благодаря ви много за вашето по-голямо разбиране и помощ.
Забележка : моля, не забравяйте да проверите номер на вашата дънна платка преди да купите този продукт.
Връщане И Рекламации И Промяна На Dtails :
1. отлично доказани с гаранция 90 дни. 2. купувачът и продавачът са всяка страна цената за доставка за споделяне, ако проблемите на дънната платка от продавача.Купувачът заплаща допълнително цената на доставката, ако обменяет друг модел.
3. Моля, върнете се, ако проблемите на дънната платка от продавача, но купувачът стойност на разходите за доставка.
4. неоправдано изискване за връщане на парите и купувачът придобива неправилна модел. Само възстановяване на 80% от поръчката за покупка. Ако дънната платка е повредена .Ние се отказваме от връщане на парите, а също така Ви молим да се свържете с купувача за получаване на решения.
5. задържан детайл трябва да бъде осигурено чрез проследяване номер и по-добре да бъдат получени в рамките на гаранцията. Внимание : не приемайте спор, без никакви съобщения. обратна връзка : 1. независимо дали предпродажа и пре-след това, ако имате някакви въпроси,можете да по електронна поща, или MSN чат онлайн свържете се с нас,
Ние своевременно ще отговорим на вашия въпрос . 2 : ние зависим от нашата удовлетвореност на клиентите към успеха, така че вашата обратна връзка е изключително важна за нас ! 3 : Ако сте доволни от нашите стоки и услуги ,моля ,пишете ни на добра обратна връзка, благодаря предварително !

Общи свойства

Номер На Модела:
583077-001
Тип На Паметта:
DDR3
Тип Гнездо:
Сокет 478
Пристанища:
SATA, USB 2.0, Ethernet, VGA
Приложение:
Лаптоп
търговска марка:
MLLSE
Състоянието На Продукта:
Използван от
С процесор:
No
Чипсет:
А55
Проверете отново, преди да изпратите:
определено
време на изпълнение на поръчката:
След 1-2 работни дни след плащането
Доставка:
в целия свят
Статут На Продукти:
Използва Запасите

Добавки за продукти