.

.

Високо качество на въглеродна тъкан поток прът ръчно дълъг прът 2.7/3.3/3.6/3.9/4.5/5.4/6.3/7.2/8.0/9.0 м супер леки риболовни принадлежности

Високо качество на въглеродна тъкан поток прът ръчно дълъг прът 2.7/3.3/3.6/3.9/4.5/5.4/6.3/7.2/8.0/9.0

BGN 99.00 BGN 132.26

Брой продукти
Налично за поръчка


ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. примамката може да се използва на много места, като например : море, река, поточе, изкуствено езеро, езеро и така нататък.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка (с изключение на щети, причинени от човешки фактор).
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си.modname=ckeditor
Основна Информация :
Тип : Прът Поток
Дължина : 2,7-9,0 М
Тегло : 39-340 г
Закрита дължина : 71/77 см
Горен диаметър : 0,8 мм
Диаметър на дупето : 8-24 мм
Мощност : Ч
Забележка :
1. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. пакет просто включва в себе си въдица, и той не включва в себе си други стоки.

Общи свойства

търговска марка:
suv
Позиция:
Езеро, Река, Язовир Изкуствено Езеро, Поток,
Категория:
Прът Поток
Материал:
въглерод
Твърдост:
Труден
Номер На Модела:
сакула
Горна Диаметър:
0,8 мм
Дължина На Пръта:
2.7 m 3.3 m 3.6 m 3.9 m 4.5 м 5.4 m 6.3 м 7.2 m 8.0 9.0 m m
Закрита дължина:
77 см
Челно Diam:
8-24 мм
Най-Горния Diam:
0,8 мм
Тегло:
39-340g

Добавки за продукти