.

.

Безплатна доставка Електротехника пластмасови части на водната помпа селскостопанско напояване за душата и пречистване на водата

Безплатна доставка Електротехника пластмасови части на водната помпа селскостопанско напояване за душата

BGN 56.00

Брой продукти
Налично за поръчка


Област на приложение : автомивка, слънчева размяна на вода, обаждания на голяма дистанция автоматична транспортиране на вода/управление на спирка на транспортиране на друго оборудване или система изискват автоматично включване/изключване на транспортиране на вода или в случаите, когато се изисква честото включване/изключване на работа и спестяване на енергия.
ДОСТАВКА :
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ ЗА ТРАНСПОРТ И ОБРАБОТКА НА ТОВАРИ. КОМЕНТАРИ :
УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ Е МНОГО ВАЖНО ЗА НАС. диаметър на продувочного отвори трябва да съответства на големина от номиналния газта. И то е стриктно изискване за размера на спрей.източник на захранване трябва да отговарят на входящата параметър помпа. В противен случай това ще доведе до претоварване на електропровода.
КУПУВАЧИТЕ : ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ И НАПРАВЕТЕ ЗАЛОГ С УВЕРЕНОСТ.
БЕЛЕЖКА :
1. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЯСТО ЗА НАМИРАНЕ НА КУПУВАЧ И ТЕГЛО ПРОДАВА СТОКАТА.След употреба в зимните дни, моля, канализация вътре помпа и тръби, иначе помпа се спука и в студено време. препоръчва вътрешен диаметър водовыпускной тръби трябва да бъде не по-малко от 5,5 mm и да има дължина не по-малко от 10 метра Той не може да бъде твърде дълъг или тънък, или това ще се отрази на потока налягане. Това би навредило на помпа.устройство за защита от изтичане на информация се изисква в електрическата верига, където захранващ адаптер се свързва към търговски хранене, когато той използва търговски захранване ac 220 V 50hz. входно налягане на водата не по-висока от 0,1 Mpa/1 кг при работа със системата, като течаща вода с източник на налягане, дължина на тръбата трябва да бъде малко по-дълъг. препоръчителна спецификация на електропровода-мед, не по-тънки от 0,75 ×2 и дължина 2,5 м. Не погружайте го във водата и не разбрызгивайте в него вода. ТОВА Е НЕЩО, ВЪРХУ КОЕТО НЯМАМЕ НИКАКЪВ КОНТРОЛ, И ТОВА Е ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА ЗА ДОСТАВКА.
ДОСТАВКА НЕ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДО ТОГАВА, ДОКАТО НЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНО ПЛАЩАНЕ." КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ОБРАТНА ДОСТАВКА.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДОБАВЕТЕ НИ ВЪВ ВАШИЯ СПИСЪК С ЛЮБИМИ И РАЗГЛЕДАЙТЕ ДРУГИТЕ НАШИ ПРОДУКТИ. И подсушете след употреба, ако случайно в него да попаднат няколко капки вода. А за филтър на окото е необходима спецификация над 80 мешей. Ако искате да удължите линията за пренос, трябва да се разшири. НИЕ НЕ ЩЕ ОСТАВИМ ОТЗИВ ЗА КУПУВАЧИ, ДОКАТО НЕ ПОЛУЧИМ ОБРАТНА ВРЪЗКА. Не забравяйте и за всички други такси, които събира превозвач (като митническо оформяне и данъчни разходи). И, избягвайте продължителен период от безостановочной работа, прегряване нанесе щети на двигателя. В обикновени дни, ако не използвате помпа, моля, източване на водата от помпата и сложете капака на входа и изхода на водата. Въпреки това, когато източник на водата ще бъде включен, той автоматично ще се върне към захранването, и мотора отново заработи.тя трябва да се използва система с филтър, тъй като мрежата на филтъра. В противен случай моторът не може да работи нормално и да боли двигател или дори помпа.всяко увреждане на електропровода моля, не се опитвайте да го поправите сами, се обърнете към професионалисти.

Общи свойства

силата на:
Електрически
Структура:
Мембранен Помпа
Налягане:
Ниско Налягане
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Използването на:
Водата
Теория:
Бутало На Помпата
Номер На Модела:
XLD-1
Скорост:
3200 об мин
Напрежение:
12V DC
Поток:
3,1 л / мин
текущата:
1.7~2.5 А
Максимално Налягане:
0,48 Mpa
Смукателна глава:
1.5~1.7 m
Обхват на доставка:
20~30 метра
измерване:
155*100*51 мм
Нето тегло:
0,6 кг
Достъпен повод:
плоска земя и хълма
Горивата:
Електричество

Добавки за продукти