.

.

Високо качество за RT-AC66R 1750M двойна лента gigabit ethernet безжичен Wi-Fi рутер работи добре

Високо качество за RT-AC66R 1750M двойна лента gigabit ethernet безжичен Wi-Fi рутер работи добре

BGN 152.00

Брой продукти
Налично за поръчка


Бележки Към Закупуване На
(Моля, внимателно прочетете преди да поръчате. След като направите поръчка, това означава, че сте съгласни с правилата на нашия магазин.)
1. MLLSE-това е запазената марка на нашата компания. Според експортен изисквания на Китай, всички изпратени до нас стоки ще бъдат покрити с етикет MLLSE.
2. условия на доставка FOB Шенжен, ние не поемаме никакви тарифи, причинени от страната на дестинация. Но ние можем да следваме вашата заявка напишете ниска цена като се обяви значение за митниците.
3. параметри на продукта може и да не са верни, моля, използвайте данните на официалния сайт като стандарт или се обърнете към центъра за обслужване на клиенти.
4. продуктът се използва (или ремонтирана), не измеряйте му по новите стандарти. По повърхността На продукта могат да бъдат драскотини, но това по никакъв начин няма да повлияе на използването му. Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви даде най-добрия вариант.
5.ние упакуем парцел силно (не оригиналната опаковка, която не може да пострада от далечни разстояния на транспортиране).
6. очакваното време на пристигането си е само за ваша информация, моля, обърнете се към крайния срок за доставка на Ali Express.
7. моля, проверете парцел, преди да подпишете. Моля, откажете се подпише, ако не сте доволни от стоката (например, марката, външния вид, повреда и така нататък). След като подпишете колет, това означава, че сте съгласни със състоянието на стоката (ние ще предоставим на гаранция, ако има някакви проблеми с функцията). Ако увреждане на открит след получаване на стоката, моля, дайте пълно доказателство за увреждане, издадено от распакованной видео-и логистична компания. Ако не може да осигури доказателства за щети, вие няма да можете да получите обезщетение.
8.без нашето разрешение, моля, не инсталирайте и не разбиване на продукта. След като сте перемонтируете или разберете го, или опция гаранция на етикета ще е повреден, ние няма да предоставяме никаква гаранция или връщане на парите.
9.по някаква причина, ако искате пълно възстановяване на парите си, трябва да го изпратите обратно към нас. Ние не приемаме никаква причина за безусловно пълно връщане на парите.
Високо качество за RT-AC66 R 1750 M двойна лента gigabit ethernet безжичен Wi-Fi рутер работи добре

Общи свойства

Тип:
Безжичен
Подкрепян Честота На Wi-Fi:
2.4 G & 5G
Портове lan мрежа:
4
Стандарти И Протоколи:
Wi-Fi 802.11 n, Wi-Fi 802.11 b, Wi-Fi 802.11 g, Wi-Fi 802.11 ac
Функция:
VPN защитна Стена, QoS
Пакет:
No
Скорост На Кабелна Трансфер На Данни:
10/100 / 1000mbps
Номер На Модела:
RT-AC66R
Стандарт За Предаване На Wi-Fi:
802.11 n
търговска марка:
MLLSE
Приложение:
Сохо
С Функция За Модем:
No
Портове WAN:
1
Пакет:
Стандарт
Доставка:
DHL И EMS FEDEX ARAMEX UPS POST
Статут На Продукти:
Използван от
Максимална скорост на трансфер на данни по локалната мрежа:
1000 Mbps с

Добавки за продукти