.

.

Allenjoy photo background Wood board hearts сладко background for children wedding background Valentine ' s Day Backgrounds for kids

Allenjoy photo background Wood board hearts сладко background for children wedding background Valentine

BGN 15.00 BGN 22.22

Брой продукти
Налично за поръчка

кн файлов формат е най-подходящ : psd / ai / jpg.Това обикновено отнема 12-20 работни дни в Съединените Щати; 15-30 работни дни в Европа, Азия, Океанию; 25-60 работни дни в Африка, Южна Америка. Така че, ако не можете да приемете, моля, купувайте с повишено внимание. когато се намери следи на заден план, може да се използва леко влажна влажна кърпа, за да избършете го. Ако имате нужда от потребителски фон, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Пиксел от изображението е най-добре повече, отколкото 3000px * 3000px ,или разрешение не по-малко от 300 dpi, иначе печат ще бъде замъглено. Въпрос : колко време е необходимо да ми изпратите на фон(а)? А : трябва да 2-4 трудодня произвежда, след като вие поръчате. добавете горен / долен джоб или дупка 2.> Забележка : една и съща картина на различните монитори ще показва различни цветови ефекти.
За нашия марката Allenjoy ние сме професионален производител на декори за снимките, ние имаме собствено фотографско студио и нашият екип. До : имам файлове можете да отпечатате веднага, като изпрати до вас? А : Моля кажи ни размера, който искате.
За тънък винил фон можете да гали задната страна на фона на ниска температура, за да премахнете или намалите гънките, но, моля, не гладьте предната страна на заден план и не позволявайте на фон се докоснат до вода, защото това ще съсипе фон.смогите да бъде индивидуално към всеки размер 4.особено интензивен,изработени по поръчка в рамките на 24-48 часа и се изпраща., Нашите дизайнери могат да проектират различни среди в съответствие с нуждите на всеки клиент. Нашите дизайнери ще изработят дизайн за вас.Ако сте доволни от дизайна, можете директно да изберете желания от вас размер и да го плати на страницата на продукта . Въпрос : каква е разликата между тънък винилови и полиестерна тъкан? А на : тънък винил материал : не водоустойчив; може да се използва само за вътрешни снимки; повече за еднократна употреба; максимална безпроблемна ширина 300 см; (други магазини : максимум може да се намали 180 см по-голям е размерът на фона трябва да сращивать; полиестер материал : по-дебел; максимална безпроблемна ширина 300 см; може да се пере и глади; всеки сгъваем, лесен за носене; икономична цена, най-добро качество! Може да се използва както за вътрешна,така и за външни снимки; може да се използва и се съхранява в продължение на дълъг период от време; полиестер за фон можете да го пере или глади,за да премахване на гънки, гънки и лесно се изхвърлят. Допълнителни услуги, моля свържете се с нас 1. Той е подходящ за еднократна употреба (например,рожден Ден), семейни фотографи не позволяват на тънък виниловому фон се докоснат до вода . сплескани изпращане на фона на 3. Въпрос : Как да се създаде фон, който да не се продава? А : можете да изпратите снимки или идеи и размера на нашия екип за поддръжка на клиенти чрез разговори или съобщения на поръчката , а нашите дизайнери ще се постараят да създадат подобен фон за вас.на фона могат да бъдат персонализирани с шарките,добавяне на снимки,промяна на цвят/стил 5. В същото време,благодарение на нашия фон материал или живописни мастило в различни партии,фон при печат ще има много малка разлика.

Общи свойства

Размер (мм):
търговска марка:
Алленджой
Тип:
Спрей За Боядисана
Номер На Модела:
S-2668
Стил:
Деца
Пакет:
ДА
Материал:
тънък винил
Размер:
customize any size
персонални:
име, дата, фрази, цвят, модел
да се прилага:
студио, снимки, фотография, парти,бизнес активността
Материал по подразбиране:
тънък винил, полиестер
Vinyl Характеристика:
може да не се пере, глади на задната повърхност за намаляване на гънки, на закрито, евтино
Характеристика Полиестер:
пере, глади, без гънки,цвят по-светъл,отворен, професионален
Друг Материал:
Платно,коприна, плат Оксфорд моля, свържете се с нас за поръчка
Пакет:
сгънати, сплескани свържете се с нас
Други Услуги:
Повече от 5 парчета=отстъпка+бърза доставка безплатно

Добавки за продукти