.

.

MOMO PAI Car styling сплав разширяване на волана Paddle Shift подходящ за Toyota Reiz Corolla, Camry DSG Paddle Превключване Extension

MOMO PAI Car styling сплав разширяване на волана Paddle Shift подходящ за Toyota Reiz Corolla, Camry DSG

BGN 56.00 BGN 59.18

Брой продукти
Налично за поръчка

Име на продукта : волан гребло Материал : алуминиева сплав блок : Да, Брой : 1 Описание на продукта : защото оригинални автомобилни гребла относително кратко, след инсталацията на продукта, за да се увеличи дължината, се чувстват по-добре. В същото време може да играе декоративен ефект! Инструкции за инсталиране : инсталирайте в оригиналния автомобил циферблат, а след това затегнете винта е възможно. Приложими модели : на първо място се нуждаят от оригиналния автомобил с переключающей лопастью конфигурацията на автомобила, а след това модел и необходимостта да се отговори на следващата таблица : Reiz : 2010-2017 Corolla : 2014-2017 Camry : 2012-2017 скъпи приятели, моля, обърнете внимание :
1. Всички снимки са реални снимки
2. Ако не получите и на стоки в рамките на 65 дни, (обикновено 35-45 дни), ние ще ви върнем парите
3. моля, да не се допуска нарушения на инвеститорите в рамките на уговореното време, ако това е много важно за нашата взаимна изгода.
4. Когато получавате на продукти, имате някакви въпроси, моля, не бързайте да коментират. Моля, свържете се с нас и ние ще се опитаме да решим проблема.
5. всички продукти от производител директно, ако имате нужда от много покупки, моля, свържете се с нас
6. Ние сме щастливи да ви служи, аз желаем ви приятен ден.

Общи свойства

Името На Модела:
с-887
Автомобили:
Тойота
търговска марка:
МАО ПОЧИТ ШЕН
Материал:
Алуминиева сплав
подходящи модели:
Подходящ за Toyota Camry, Corolla

Добавки за продукти