.

.

Оригинална 9-инчов 4-проводна резистивная тъчпад за HSD090IDW1 AT090TN10 AT090TN12 211mm*126mm с комплект USB контролер

Оригинална 9-инчов 4-проводна резистивная тъчпад за HSD090IDW1 AT090TN10 AT090TN12 211mm*126mm с комплект

BGN 25.60

Брой продукти
Налично за поръчка

в съответствие с китайския традиционен фастивалом, пролетта фестивал, съжаляваме за неудобството. Моля, обърнете внимание,че компанията ни ще бъде затворен от 8 февруари до 23 февруари 2018 г. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане., Оод панел сензорен екран технически паспорт
Интерфейс на свързване на газа на кабела : 4-пинов
работна температура : -10~60 градуса по Целзий
Материал свързване : FFC
Прозрачност : ≥82%
повърхностната якост : ≥3 H (молив)
Работна сила : ≤80 г
Време на живот : един милион кликвания (кликнете върху 600 пъти на ден , Можете да използвате в продължение на пет години) оригиналът на 9-инчов 4-проводна резистивная тъчпад за HSD090 IDW1 AT090 TN10 AT090 TN12 211mm*126mm с комплект USB контролер
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Нека да поддържаме връзка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Ние ще изпратим на стоки в рамките на 3 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. ако имате някакви нужди, можете също така да направите нови резервации, ние ще изпратим им, когато ние се върнем на работа на 23 февруари. Най-добри пожелания за вас и вашето семейство Шенжен Skylarpu Electronic Technology Co. ако имате някакви проблеми, моля, моля изпратете ми имейл . След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.Уважаеми клиенти : ние бихме искали да се възползват от тази възможност, за да ви благодаря за вашата добра подкрепа през цялото това време .
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. За това време .
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на оформяне на митническите органи в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.

Общи свойства

Цвят:
Сензорен екран, докосване с набор от УСБ
Тип:
сензорен екран
Номер На Модела:
Тел 211mm*126mm HSD090IDW1 AT090TN10 AT090TN12 9 инча 4
търговска марка:
скайларпу
Екран:
≥5
Съвместим Марка:
Докосване
Външен размер:
211мм*126мм
Срок на доставка:
1-3 Ден
Работна Температура:
-10℃~60℃
Свързващ Материал :
FFC
Прозрачност:
По-голямо или равно 82%
повърхностната якост:
По-голям или равен на 3H (молив)
Работейки сила:
По-малко или равно на 80g
време на живот:
Един милион кликвания
Устройство за сдвояване лента:
4-пинов
Съвместим:
За HSD090IDW1 AT090TN10 AT090TN12

Добавки за продукти