.

.

Цена по цена на производителя QBY-15 пластмаса машинен въздушна помпа, мембранен мач бленда

Цена по цена на производителя QBY-15 пластмаса машинен въздушна помпа, мембранен мач бленда

BGN 216.00

Брой продукти
Налично за поръчка


ВНИМАНИЕ МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ : МОЛЯ, ПОСОЧЕТЕ НОМЕР НА ТЕЛЕФОН И АДРЕС ЗА ДОСТАВКА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ СТОКАТА.
ДОСТАВКА НЕ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДО ТОГАВА, ДОКАТО НЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНО ПЛАЩАНЕ. Неговата безопасност и надеждност при използване на запалими и изследвани места.
Всички видове абразивни, агресивни, масло и кал, жиросжигающих и общеочистительных резервоари.
Пневматични мембранни помпи QBY - това е последният модел в домашни условия.
Пневматични мембранни помпи QBY се задвижват със сгъстен въздух,пара или промишлен отходящим газ ,като всмукване на главата до 7 м,нагнетательной глава от 0 до 50 м и безстепенна настройка на посоката на потока от 0,8 до 30 м3/ч.
Хмельная и дрожди суспензия, сироп, меласа. Работните параметри от тази серия са близо до германския WLLDENPUMPS и американски МАРИО-WPUMPS. Its необходимо, за да се налива вода в чертежа, засмукване подем достига височина 5 m, изкачване на доставките достига дължина 70 m и налягане на износа ≥6bar. По този начин, той няма да доведе до замърсяване на околната среда и безопасността на човешкото тяло, опасни при исчерпании токсин и легковоспламеняющейся или корозионна среда. Тази помпа не се нуждае от смазване маслена.
Той може да издържа на различни резултати при висока температура на течността до 150 градуса.
Помпи за танкер, шлепове, склад, почистване, абсорбира вода. Дори ако той работи на празен ход, той има някакво влияние върху помпата. Когато натоварването се възстановява нормално, тя също може да се стартира автоматично.
Размяна на бои, смола и пигменти. Перекачивание на циментов разтвор и растворонасоса. Една претоварване, помпата автоматично ще спре и притежава функция за самозащита. 3м3 / мин
Диаметър на вход дупки : 1/4 инча основните видове приложения :
Размяна на фъстъчено масло, кисели краставички, картофено пюре, малка колбас, мармалад, ябълков сироп, шоколад и така нататък.
Разнообразни токсични, запалими, летливи течности.
ДОСТАВКА :
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ ЗА ТРАНСПОРТ И ОБРАБОТКА НА ТОВАРИ.
КУПУВАЧИТЕ : . Не забравяйте и за всички други такси, които събира превозвач (като митническо оформяне и данъчни разходи).
След пробиване на сондажния кладенец се извършва изпомпване на утайки и му попълване. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЯСТО ЗА НАМИРАНЕ НА КУПУВАЧ И ТЕГЛО ПРОДАВА СТОКАТА.
НИЕ СЪЩО ТАКА МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ДРУГИ МЕТОДИ НА ДОСТАВКА, КАТО НАПРИМЕР : ПО ВЪЗДУХ ИЛИ ПО МОРЕ. проста структура и по-малко като се части.
Различни канализация изпомпване. ТОВА Е НЕЩО, ВЪРХУ КОЕТО НЯМАМЕ НИКАКЪВ КОНТРОЛ, И ТОВА Е ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА ЗА ДОСТАВКА.Компоненти, контактирующие с потока, са изработени от неръждаема стомана ,алуминиева сплав и чугун, както и диафрагмата, може да бъде NBR,piton,неопрен или PTEE. Това е характерно за този помпа.
Мембранен помпа серия QBY
Обобщение на резултатите от работата :
Пневматични мембранни помпи QBY не само могат да изпомпва течност поток, но и могат да се транспортират някаква предложа текучую среда, с добродетели, достойнства самонасосного помпа, водолазного помпа, щитового помпа, шламового помпа и помпа примеси и т.

Общи свойства

Напрежение:
pump and f4, pump and ptfe
Налягане:
Ниско Налягане
Използването на:
Водата
силата на:
Електрически
Приложение:
Отпадъчни води
Номер На Модела:
QBY-15
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Структура:
Мембранен Помпа
Горивата:
Електрически
Материал:
Пластмасов RPP
Цвят:
Бял
Поток:
0-1m3/h
главата:
0-50m
Макс. Усвояването на:
3m
Изходно налягане:
6kgf / cm2
Максимум. допуска частици:
1 мм
Налягане Maxi. supply:
7kgf / cm2

Добавки за продукти