.

.

1.тръби медни електрода 6ммкс400мм Зиянг за сверлильных машини ЭДМ един отвор

1.тръби медни електрода 6ммкс400мм Зиянг за сверлильных машини ЭДМ един отвор

BGN 18.02

Брой продукти
Налично за поръчка

- Цената на доставката не се включва в себе си никакви вносни мита и такси, както и за допълнителни разноски за най-отдалечените райони и други.
За да получите най-доброто за вашия хардуер EDM, трябва да се използват най-подходящите, най-последователни, висококачествени консумативи за вашите приложения и вашата машина.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.0 mm(500mm)
- Различни месингови и медни электродные тръба на разположение при поискване
По-подробна информация, заповядайте, за да се свържете с нас.
Свържете се с нас днес!
Доставка : - Моля, обърнете внимание, че DHL се спира в съответствие с обратна склад .com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567. Благодарим ви.
Ние сме специалист по консуматив материали EDM, на когото можете да разчитате.
Други спецификации на разположение(моля, любезно намерете точната цена в магазин) :
1., ние сме производител на консумативи EDM, който използва иновативна технология за производство на воден филтър EDM, месинг рязане на тел и други подробности. - Моля, обърнете внимание, че за изпращане в Русия с помощта на CTR-LAND PICKUP цената на доставка е актуализиран с оглед на такси на митниците. Като лидер в областта на технологиите EDM, ние разработихме пълна гама от консумативи, материали, специално проектирани за поддържане на оптимална ефективност на работата на това оборудване. шнорхел с един отвор (месинг / мед)
- Няколко размера : Φ0. Моля, свържете се с нас, за да разберете има ли офис във вашия град или където се намира най-близкия до вас офис.
Вашите машини за рязане на тел имат впечатляващ набор от функции, които правят работата и особено за обслужване на телена машини по-лесно, отколкото всеки друг. Ние ще ви уведомим, когато той отново се задейства.
Профил на компанията
Основана през 2007 г.0 mm (400mm) Φ1. - Ние не гарантираме срок на доставка за всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки са проверени. Нашият продукт използва широко в Charmilles, Mitsubishi, Sodick, Fanuc, Makino, Chmer, Seibu, Brother и др. - Ако сте избрали e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, моля, любезно намерете връзки за допълнителна цена на доставка в нашия магазин и заплащане. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.

Общи свойства

Добавки за продукти