.

.

2.6mmx400mm Ziyang медни Электродная тръба за сверлильных машина EDM с един отвор

2.6mmx400mm Ziyang медни Электродная тръба за сверлильных машина EDM с един отвор

BGN 10.18

Брой продукти
Налично за поръчка

Нашият продукт използва широко в Charmilles, Mitsubishi, Sodick, Fanuc, Makino, Chmer, Seibu, Brother и др.html http : //www.
Вашите машини за рязане на тел притежава впечатляващ набор от функции, които правят експлоатацията и особено поддръжка телена машини по-лесно, отколкото всеки друг. Като лидер в областта на технологиите EDM, ние разработихме пълна гама от консумативи, материали, специално проектирани за поддържане на оптимална ефективност на работата на това оборудване. - Моля, имайте предвид, че купувачите са отговорни за всички митнически такси, брокерски такси, такси и данъци, както и допълнителни такси за внос в страната си, ако има такива.
Электродная тръба EDM, приложима към високоскоростен электроискровым машините за обработка на малки дупки, особено за дълбоки и по-малки дупки, а също така и за високоскоростен электроискровой обработка.html - ако сте избрали CTR-LAND PICKUP, моля, обърнете внимание, че трябва да вземете стоката в офиса на превозвача вашия град.
Ние сме специалист по консуматив материали EDM, на когото можете да разчитате.
Профил на компанията
Основана през 2007 г., ние сме производител на консумативи EDM, който използва иновативна технология за производство на воден филтър EDM, месинг рязане на тел и други подробности. Ние ще ви уведомим, когато той отново се задейства. Тези допълнителни такси могат да се налагат при доставката. Благодарим ви.6mmx400mm Ziyang медни Электродная тръба за сверлильных машина EDM с един отвор
Производствени мощности и маркетинг Шаньдунской Цзыянской месинг/ медна электродной тръба в днешно време не са ненадминати в областта на битовите тръби поровых електроди. шнорхел с един отвор (месинг / мед)
- Диапазон на размера : Φ0.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289. Формиране дизайн, изработка на модула и технологията на висока точност на обработка се прилагат за осигуряване на нашите клиенти допълнителни прецизионными елементи за управление на трафика.0 mm(500mm)
- Различни месингови и медни электродные тръба са на разположение по заявка на клиента
За повече информация, моля, свържете се с нас.
Свържете се с нас днес!
Доставка : - Моля, обърнете внимание, че DHL се спира в съответствие с обратна склад .

Общи свойства

Добавки за продукти