.

.

48 x50 x10mm Acrylic Water Jet Panel/ Water Cooling Spray Plate with Brass Nozzle for Dewei EDM Тел Cut High Speed Machine

48 x50 x10mm Acrylic Water Jet Panel/ Water Cooling Spray Plate with Brass Nozzle for Dewei EDM Тел Cut

BGN 15.20

Брой продукти
Налично за поръчка


48 x50 x10mm Acrylic Water Jet Panel/ Water Cooling Spray Plate with Brass Nozzle for Dewei EDM Тел Cut High Speed Machine
Вашите машини за рязане на тел имат впечатляващ набор от функции, които правят работата и особено за обслужване на телена машини по-лесно, отколкото всеки друг. Като лидер в областта на технологиите EDM, ние разработихме пълна гама от консумативи, материали, специално проектирани за поддържане на оптимална ефективност на работата на това оборудване.
За да получите най-доброто за вашия хардуер EDM, трябва да изберете най-соотвествующие, най-последователни, най-високо качество на консумираната вещества за вашето приложение и на вашата машина.
Ние сме инсталирали добра репутация в областта на направляващи издатини тренировки за малки машини за отвори EDM сверля. Клиентите ценят тези продукти, за да ги стабилна и высокоточную обработка. Ние сме специалист по консуматив материали EDM, на когото можете да разчитате.
Свържете се с нас днес!
За да получите най-добрата цена и най-доброто обслужване, pls добросердечно
се с нас, преди да се правят поръчки.
Ако Freight високо в нашата система, моля не се колебайте да ни уведомите. Ние ще проверим детайли и скорректируем пука ми за вас. Благодарим ви.
Доставка : - Моля, обърнете внимание, че DHL се спира в съответствие с обратна склад . Ние ще ви уведомим, когато той отново се задейства. - Ако сте избрали e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, моля, любезно намерете връзки за допълнителна цена на доставка в нашия магазин и заплащане. Нека се знае, ако се сблъскате с някакви проблеми. Благодарим ви. http : //www..com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289.html http : //www..com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567.html - ако сте избрали CTR-LAND PICKUP, моля, обърнете внимание, че трябва да вземете стоката в офиса на превозвача вашия град. Моля, свържете се с нас, за да разберете има ли офис във вашия град или където се намира най-близкия до вас офис. - Ние не гарантираме срок на доставка за всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки са проверени. - Цената на доставката не се включва в себе си никакви вносни мита и такси, както и за допълнителни разноски за най-отдалечените райони и други. - Моля, имайте предвид, че купувачите са отговорни за всички митнически такси, брокерски такси, такси и данъци, както и допълнителни такси за внос в страната си, ако има такива. Тези допълнителни такси могат да се налагат при доставката. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. - Моля, обърнете внимание, че за изпращане в Русия с помощта на CTR-LAND PICKUP цената на доставка е актуализиран с оглед на такси на митниците.

Общи свойства

Състояние:
НОВО
CNC или не:
CNC
Произход:
Китай (Континентален)
Материал:
акрил, месинг
Приложение:
Високата скорост на действие на тел EDM
Функция:
Охлаждане
Размер на панела:
48ммх50ммх10мм
Разстояние между монтиране дупки:
25мм
латунное дюза:
Id5мм

Добавки за продукти