.

.

ВЕРТИКАЛНА СЛЪНЧЕВА ПОГРУЖНАЯ ВОДНА ПОМПА DC 12 / 24V

ВЕРТИКАЛНА СЛЪНЧЕВА ПОГРУЖНАЯ ВОДНА ПОМПА DC 12 / 24V

BGN 140.80

Брой продукти
Налично за поръчка


СЛЪНЧЕВ ПОТОПЯЕМА ВОДНА ПОМПА
МОДНА НАПРЕЖЕНИЕ (В) РАЗХОД (Л / МИН) ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТОК (А) МАКС. Корона (м) диаметър на изходния отвор (мм) диаметър на входния отвор (mm) s-1 12 6.5 8 50 8.5 13 s-2 24 6.5 4 50 8.5 13
ДОСТАВКА :
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ ЗА ТРАНСПОРТ И ОБРАБОТКА НА ТОВАРИ. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА КУПУВАЧА И ТЕГЛО ПРОДАВА СТОКАТА.
ДОСТАВКА НЕ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДО ТОГАВА, ДОКАТО НЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНО ПЛАЩАНЕ.
ВНИМАНИЕТО НА МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ : МОЛЯ, ПРЕДОСТАВЕТЕ ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР И АДРЕС ЗА ДОСТАВКА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ СТОКАТА. Не забравяйте и за всички други такси, които събира превозвач (като митническо оформяне и данъчни разходи). ТОВА Е НЕЩО,КОЕТО НИЕ НЕ КОНТРОЛИРАМЕ, И ТОВА Е ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА ЗА ДОСТАВКА.
НИЕ СЪЩО ТАКА МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ДРУГИ МЕТОДИ НА ДОСТАВКА, КАТО НАПРИМЕР : ПО ВЪЗДУХ ИЛИ ПО МОРЕ. ВРЪЩАНЕ :
НИЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ ПАРИТЕ СИ, АКО ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ПОЛУЧИТЕ, КАТО ЦЯЛО НЕ РАБОТИ, АКО САМО ТОЙ НЕ Е БИЛ РЕГИСТРИРАН КАТО "ЧАСТИ" ИЛИ "НЕ Е В РАБОТНО СЪСТОЯНИЕ"." КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ОБРАТНА ДОСТАВКА. СЛЕД КАТО СТОКАТА ЩЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА В НАШЕТО МЯСТО, НИЕ ЩЕ ВИ ГО.
СТОКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ДОСТАВКА НА КУПУВАЧА. КОМЕНТАРИ :
УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА КЛИЕНТИТЕ Е МНОГО ВАЖНО ЗА НАС. МОЛЯ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ИЗПРАТИТЕ ЕЛЕКТРОННО ПИСМО ИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЧРЕЗ ИБЕЙ С ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ.
КУПУВАЧИТЕ : ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ И ЗАЛАГАНИЯ С УВЕРЕНОСТ. НИЕ НЯМА ДА ОСТАВЯТ КОМЕНТАРИ КУПУВАЧИ, ДОКАТО НЕ ПОЛУЧИМ ОБРАТНА ВРЪЗКА. АКО ВЪЗНИКНЕ ПРОБЛЕМ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС, ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ НЕУТРАЛНА ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНА ОБРАТНА ВРЪЗКА; ТОВА ЩЕ НИ ПОЗВОЛИ ДА РАБОТИМ С КУПУВАЧА, ЗА ДА РЕШИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НИ ДОБАВИТЕ В СВОЯ СПИСЪК С ЛЮБИМИ И РАЗГЛЕДАЙТЕ ДРУГИТЕ НИ ОБЕКТИ!

Общи свойства

Напрежение:
12V, 24V
Налягане:
Ниско Налягане
Използването на:
Водата
Структура:
потопяема помпа
Номер На Модела:
S-1
силата на:
Електрически
Теория:
Центробежна Помпа
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Напрежение На Тока(В):
12
КОМБИНИРАН РАЗХОД(Л / МИН):
6.5
Електрически Ток(А):
8
МАКСИМАЛНА КОРОНА(M):
50
ДИАМЕТЪР НА ИЗХОДНИЯ ОТВОР. (ММ):
8.5
ДИАМЕТЪР НА ВХОДНИЯ ОТВОР. (ММ):
12
Средната Температура:
60 градуса
Жично Материал:
Мед
Горивата:
DC

Добавки за продукти