.

.

1.тапата на меден електрод Multihole Ziyang 4mmx500mm за машини EDM сверля

1.тапата на меден електрод Multihole Ziyang 4mmx500mm за машини EDM сверля

BGN 106.69

Брой продукти
Налично за поръчка


За да получите най-доброто за вашия хардуер EDM, трябва да се използват най-подходящите, най-последователни, висококачествени консумативи за вашите приложения и вашата машина.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567. Нека се знае, ако се сблъскате с някакви проблеми. Моля, свържете се с нас, за да разберете има ли офис във вашия град или където се намира най-близкия до вас офис. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.тапата на меден електрод Multihole Ziyang 4mmx500mm за машини EDM сверля
Производствени мощности и маркетинг Шаньдунской Цзыянской месинг/ медна электродной тръба в днешно време не са ненадминати в областта на битовите тръби поровых електроди.
Ние изградихме силна дистрибьюторство в EDM Deutchland, напреднало EDM. Формиране дизайн, изработка на модула и технологията на висока точност на обработка се прилагат за осигуряване на нашите клиенти допълнителни прецизионными елементи за управление на трафика. Като лидер в областта на технологиите EDM, ние разработихме пълна гама от консумативи, материали, специално проектирани за поддържане на оптимална ефективност на работата на това оборудване. шнорхел с един отвор (месинг / мед)
- Диапазон на размера : Φ0. - Цената на доставката не се включва в себе си никакви вносни мита и такси, както и за допълнителни разноски за най-отдалечените райони и други.0 мм
- Дължина на тръбата : 300/400 /500 мм
- Различни месингови и медни электродные тръба са на разположение по заявка на клиента
2.
Профил на компанията
Основана през 2007 г.
Электродная тръба EDM, приложима към високоскоростен электроискровым машините за обработка на малки дупки, особено за дълбоки и по-малки дупки, а също така и за високоскоростен электроискровой обработка. тръба с няколко дупки (месинг/мед)
- Размер : Φ1.html http : //www.html - ако сте избрали CTR-LAND PICKUP, моля, обърнете внимание, че трябва да вземете стоката в офиса на превозвача вашия град. Нашият продукт използва широко в Charmilles, Mitsubishi, Sodick, Fanuc, Makino, Chmer, Seibu, Brother и др.
Вашите машини за рязане на тел притежава впечатляващ набор от функции, които правят експлоатацията и особено поддръжка телена машини по-лесно, отколкото всеки друг.
Свържете се с нас днес!
Доставка : - Моля, обърнете внимание, че DHL се спира в съответствие с обратна склад . - Ние не гарантираме срок на доставка за всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки са проверени. Тези допълнителни такси могат да се налагат при доставката., ние сме производител на консумативи EDM, който използва иновативна технология за производство на воден филтър EDM, месинг рязане на тел и други подробности.
Ние сме специалист по консуматив материали EDM, на когото можете да разчитате.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289. - Ако сте избрали e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, моля, любезно намерете връзки за допълнителна цена на доставка в нашия магазин и заплащане.
Други спецификации на разположение(моля, любезно намерете точната цена в магазин) :
1. - Моля, обърнете внимание, че за изпращане в Русия с помощта на CTR-LAND PICKUP цената на доставка е актуализиран с оглед на такси на митниците.

Общи свойства

Добавки за продукти