.

.

800w 3m3 / h висока ефективност потопяема водна помпа, 220V AC Power скважинный помпа

800w 3m3 / h висока ефективност потопяема водна помпа, 220V AC Power скважинный помпа

BGN 224.00

Брой продукти
Налично за поръчка


Потопяема водна помпа с променлив ток, за напояване
Модел на данни, параметри : Година 3. 5 SD3-60/12-800 W напрежение : 220v50hz мощност : 800 W макс. разход : 6 м 3 / ч номинален дебит : 3 M 3 / ч макс. корона : 60 м номинална корона : 45 ч перката брой : 12шт Калибър : 1 инч кабел : 30 м Материал контакти : мед
Наш клиент :
На най-дълбокото скважинный помпа категорично се забранява на празен ход
Ако сте нов кладенец само, за да играете моля, завъртете, докато помпата не стреля вода. Ако няма вода, помпа спира, утайката вътре в тръбата ще кристализира, ще се настани в помпата вътре в кръвосъсирването, което води до помпа игра на машината няма вода. Ако е така, това е без водна помпа, моля, изключете захранването. Дълго време ще боли мотор помпа.
Характеристики на пълна корона, пълен с мотор масл-потопен напрежение на ток, за да може дълбочина на потапяне : 100m мотор и автоматична защита структура на анти пясък проверка на качеството на висок мотор мед подаване на вал от неръждаема стомана 304
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ ЗА ТРАНСПОРТ И ОБРАБОТКА НА ТОВАРИ. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ НА КУПУВАЧА И ТЕГЛО ПРОДАВА СТОКАТА.
ДОСТАВКА НЕ ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВЯВА ДО ТОГАВА, ДОКАТО НЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНО ПЛАЩАНЕ.
ВНИМАНИЕТО НА МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ : МОЛЯ, ПРЕДОСТАВЕТЕ ТЕЛЕФОНЕН НОМЕР И АДРЕС ЗА ДОСТАВКА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ВИ ИЗПРАТИМ СТОКАТА. Не забравяйте и за всички други такси, които събира превозвач (като митническо оформяне и данъчни разходи). ТОВА Е НЕЩО,КОЕТО НИЕ НЕ КОНТРОЛИРАМЕ, И ТОВА Е ДОПЪЛНИТЕЛНА ТАКСА ЗА ДОСТАВКА.
НИЕ СЪЩО ТАКА МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ДРУГИ МЕТОДИ НА ДОСТАВКА, КАТО НАПРИМЕР : ПО ВЪЗДУХ ИЛИ ПО МОРЕ.
НИЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ ПАРИТЕ СИ, АКО ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ПОЛУЧИТЕ, КАТО ЦЯЛО НЕ РАБОТИ, АКО САМО ТОЙ НЕ Е БИЛ РЕГИСТРИРАН КАТО "ЧАСТИ" ИЛИ "НЕ Е В РАБОТНО СЪСТОЯНИЕ"." КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ОБРАТНА ДОСТАВКА. СЛЕД КАТО СТОКАТА ЩЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА В НАШЕТО МЯСТО, НИЕ ЩЕ ВИ ГО.
СТОКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ДОСТАВКА НА КУПУВАЧА.
УДОВЛЕТВОРЕНОСТТА НА КЛИЕНТИТЕ Е МНОГО ВАЖНО ЗА НАС. МОЛЯ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ИЗПРАТИТЕ ЕЛЕКТРОННО ПИСМО ИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЧРЕЗ ELIEXPRESS С ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ.
КУПУВАЧИТЕ : ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ И ЗАЛАГАНИЯ С УВЕРЕНОСТ. НИЕ НЯМА ДА ОСТАВЯТ КОМЕНТАРИ КУПУВАЧИ, ДОКАТО НЕ ПОЛУЧИМ ОБРАТНА ВРЪЗКА. АКО ВЪЗНИКНЕ ПРОБЛЕМ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС, ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ НЕУТРАЛНА ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНА ОБРАТНА ВРЪЗКА; ТОВА ЩЕ НИ ПОЗВОЛИ ДА РАБОТИМ С КУПУВАЧА, ЗА ДА РЕШИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НИ ДОБАВИТЕ В СВОЯ СПИСЪК С ЛЮБИМИ И РАЗГЛЕДАЙТЕ ДРУГИТЕ НИ ОБЕКТИ!

Общи свойства

Използването на:
Водата
силата на:
Електрически
Налягане:
Високо Налягане
Теория:
Центробежна Помпа
Структура:
Едностъпални помпа
Приложение:
Потопяеми апарати
Номер На Модела:
Година 3. 5SD3-60/12-800W
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Номинален Разход:
3м3 / ч
силата на:
800 W
Напрежение:
220v50hz
максимален разход на:
6m3/h
Номинална корона:
45 м
Макс. Глава:
60 метра
Bg. колело:
12 бр.
Калибър:
1 инч
кабел:
30m
Материал На Изходния Дупки:
Мед
Горивата:
Електрически

Добавки за продукти