.

.

1.тапата на електрода Ziyang месинг 9mmx400mm за EDM сверля машини един отвор

1.тапата на електрода Ziyang месинг 9mmx400mm за EDM сверля машини един отвор

BGN 23.71

Брой продукти
Налично за поръчка

тапата на електрода Ziyang месинг 9mmx400mm за EDM сверля машини един отвор
Производствени мощности и маркетинг Шаньдунской Цзыянской месинг/ медна электродной тръба в днешно време не са ненадминати в областта на битовите тръби поровых електроди.html - ако сте избрали CTR-LAND PICKUP, моля, обърнете внимание, че трябва да вземете стоката в офиса на превозвача вашия град. Нека се знае, ако се сблъскате с някакви проблеми. - Ако сте избрали e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, моля, любезно намерете връзки за допълнителна цена на доставка в нашия магазин и заплащане. - Цената на доставката не се включва в себе си никакви вносни мита и такси, както и за допълнителни разноски за най-отдалечените райони и други. Формиране дизайн, изработка на модула и технологията на висока точност на обработка се прилагат за осигуряване на нашите клиенти допълнителни прецизионными елементи за управление на трафика.
Свържете се с нас днес!
Доставка : - Моля, обърнете внимание, че DHL се спира в съответствие с обратна склад .
Ние изградихме силна дистрибьюторство в EDM Deutchland, напреднало EDM.
Вашите машини за рязане на тел притежава впечатляващ набор от функции, които правят експлоатацията и особено поддръжка телена машини по-лесно, отколкото всеки друг. Тези допълнителни такси могат да се налагат при доставката.
Электродная тръба EDM, приложима към високоскоростен электроискровым машините за обработка на малки дупки, особено за дълбоки и по-малки дупки, а също така и за високоскоростен электроискровой обработка.

Общи свойства

Добавки за продукти