.

.

2.тръба електрод единствен дупки Ziyang единствен дупки 4mmx500mm латунная за сверлильных машини EDM сверлящих

2.тръба електрод единствен дупки Ziyang единствен дупки 4mmx500mm латунная за сверлильных машини EDM сверлящих

BGN 21.14

Брой продукти
Налично за поръчка

Ние ще ви уведомим, когато той отново се задейства. Формиране дизайн, изработка на модула и технологията на висока точност на обработка се прилагат за осигуряване на нашите клиенти допълнителни прецизионными елементи за управление на трафика.
Вашите машини за рязане на тел притежава впечатляващ набор от функции, които правят експлоатацията и особено поддръжка телена машини по-лесно, отколкото всеки друг. Благодарим ви.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-Shipping-Defference-for-1kg-or-less/518352_2035395289. Нашият продукт използва широко в Charmilles, Mitsubishi, Sodick, Fanuc, Makino, Chmer, Seibu, Brother и др.
Электродная тръба EDM, приложима към високоскоростен электроискровым машините за обработка на малки дупки, особено за дълбоки и по-малки дупки, а също така и за високоскоростен электроискровой обработка.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Моля, свържете се с нас, за да разберете има ли офис във вашия град или където се намира най-близкия до вас офис.
Ние сме специалист по консуматив материали EDM, на когото можете да разчитате.html http : //www. тръба с няколко дупки (месинг/мед)
- Размер : Φ1. - Цената на доставката не се включва в себе си никакви вносни мита и такси, както и за допълнителни разноски за най-отдалечените райони и други. - Моля, обърнете внимание, че за изпращане в Русия с помощта на CTR-LAND PICKUP цената на доставка е актуализиран с оглед на такси на митниците. - Моля, имайте предвид, че купувачите са отговорни за всички митнически такси, брокерски такси, такси и данъци, както и допълнителни такси за внос в страната си, ако има такива.
Други спецификации на разположение(моля, любезно намерете точната цена в магазин) :
1.
Ние изградихме силна дистрибьюторство в EDM Deutchland, напреднало EDM.
Профил на компанията
Основана през 2007 г. - Ние не гарантираме срок на доставка за всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки са проверени.

Общи свойства

Добавки за продукти