.

.

1.тапата на меден електрод Multihole Ziyang 1mmx500mm за машини EDM сверля

1.тапата на меден електрод Multihole Ziyang 1mmx500mm за машини EDM сверля

BGN 98.32

Брой продукти
Налично за поръчка

Нашият продукт използва широко в Charmilles, Mitsubishi, Sodick, Fanuc, Makino, Chmer, Seibu, Brother и др. Тези допълнителни такси могат да се налагат при доставката. - Ние не гарантираме срок на доставка за всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки са проверени. Като лидер в областта на технологиите EDM, ние разработихме пълна гама от консумативи, материали, специално проектирани за поддържане на оптимална ефективност на работата на това оборудване.
Профил на компанията
Основана през 2007 г. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. - Моля, имайте предвид, че купувачите са отговорни за всички митнически такси, брокерски такси, такси и данъци, както и допълнителни такси за внос в страната си, ако има такива. Ние ще ви уведомим, когато той отново се задейства.
За да получите най-доброто за вашия хардуер EDM, трябва да се използват най-подходящите, най-последователни, висококачествени консумативи за вашите приложения и вашата машина.
Други спецификации на разположение(моля, любезно намерете точната цена в магазин) :
1.

Общи свойства

Добавки за продукти