.

.

1.тапата на меден електрод Ziyang единствен дупки 2mmx500mm за машини EDM сверля

1.тапата на меден електрод Ziyang единствен дупки 2mmx500mm за машини EDM сверля

BGN 35.28

Брой продукти
Налично за поръчка


Ние сме специалист по консуматив материали EDM, на когото можете да разчитате.
Вашите машини за рязане на тел имат впечатляващ набор от функции, които правят работата и особено за обслужване на телена машини по-лесно, отколкото всеки друг.
За да получите най-доброто за вашия хардуер EDM, трябва да се използват най-подходящите, най-последователни, висококачествени консумативи за вашите приложения и вашата машина.html - ако сте избрали CTR-LAND PICKUP, моля, обърнете внимание, че трябва да вземете стоката в офиса на превозвача вашия град. Моля, свържете се с нас, за да разберете има ли офис във вашия град или където се намира най-близкия до вас офис. Благодарим ви.0 mm
- Дължина на тръбата : 300/400/500 мм
- Различни месингови и медни электродные тръба на разположение при поискване
2. - Ако сте избрали e-EMS EMS, Fedex, UPS, TNT, моля, любезно намерете връзки за допълнителна цена на доставка в нашия магазин и заплащане.
Ние изградихме силна дистрибьюторство в EDM Deutchland, напреднало EDM.html http : //www.тапата на меден електрод Ziyang единствен дупки 2mmx500mm за машини EDM сверля
Производствени мощности и маркетинг Шаньдунской месинг / медна электродной тръба Ziyang в момента не са на висота в областта на поровых електрод битови тръби.
Други спецификации на разположение(моля, любезно намерете точната цена в магазин) :
1.
Профил на компанията
Основана през 2007 г.com/store/product/Extra-Shipping-Cost-for-the-Balance-Weight-after-1 KG/518352_2035408567.
Свържете се с нас днес!
Доставка : - Моля, обърнете внимание, че DHL се спира в съответствие с обратна склад . Ние ще ви уведомим, когато той отново се задейства., ние сме производител на консумативи EDM, който използва иновативна технология за производство на воден филтър EDM, месинг рязане на тел и други подробности.0 mm(500mm)
- Различни месингови и медни электродные тръба на разположение при поискване
По-подробна информация, заповядайте, за да се свържете с нас. - Моля, обърнете внимание, че за изпращане в Русия с помощта на CTR-LAND PICKUP цената на доставка е актуализиран с оглед на такси на митниците.0 mm (400mm) Φ1. Нашият продукт използва широко в Charmilles, Mitsubishi, Sodick, Fanuc, Makino, Chmer, Seibu, Brother и др.
Электродная тръба EDM, приложима към високоскоростен электроискровым машините за обработка на малки дупки, особено за дълбоки и по-малки дупки, а също така и за високоскоростен электроискровой обработка. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. - Моля, имайте предвид, че купувачите са отговорни за всички митнически такси, брокерски такси, такси и данъци, както и допълнителни такси за внос в страната си, ако има такива. Нека се знае, ако се сблъскате с някакви проблеми. - Ние не гарантираме срок на доставка за всички международни превози, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашите стоки са проверени. шнорхел с един отвор (месинг / мед)
- Няколко размера : Φ0. тръба с няколко дупки (месинг/мед)
- Размер : Φ1.

Общи свойства

Добавки за продукти