.

.

380v50hz 0.25 KW 2015 едро центробежна помпа от неръждаема стомана

380v50hz 0.25 KW 2015 едро центробежна помпа от неръждаема стомана

BGN 240.00

Брой продукти
Налично за поръчка


Центробежна Помпа От Неръждаема Стомана
Paddle помпа полуоткрытая структура на компоненти от претоварване на работен ток и съединителна рамка изработена от висококачествени материали от неръждаема стомана 304(ако искате 316, моля, съобщете ни за това.) Простота на обслужване, компактни размери, ниска консумация на енергия, добра пропускливост могат да бъдат транспортирани течна температура : 103 Celsius (Мека течност, съдържаща малки частици или влакна,с коррозионными или санитарни изисквания) е Широко използван в храна, напитки,фармацевтични,водоочистке, химикате,гальванизировать, боядисване, химикате и други индустриях.
Модел : 25wb3-8 без фланец
Макс. Разход : 4. 5М3/ч
Максимално засмукване : 8 м
Макс. Ръководител : 10 м
Мощност : 0,25 kw 380 V 50hz
Диаметър : 1"и 3/4"
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ДОСТАВКА И ОБРАБОТКА. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЯСТО ЗА НАМИРАНЕ НА КУПУВАЧ И ТЕГЛО ПРОДАДЕНИ СТОКИ.
ДОСТАВКА НЕ ЩЕ ДА ИМА МЯСТО, ДОКАТО ПЛАЩАНЕТО НЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА.
ВНИМАНИЕ МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ : МОЛЯ, ПОСОЧЕТЕ НОМЕР НА ТЕЛЕФОН И АДРЕС ЗА ДОСТАВКА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ПОЛУЧИТЕ ПРОДУКТА, ИЗПРАТЕН ВИ. НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ НИТО ЗА КАКВИТО И ДРУГИ
ТАКСИТЕ, КОИТО СЕ СЪБИРАТ ОТ ПРЕВОЗВАЧА. ТОВА Е НЕЩО, КОЕТО НИЕ НЯМАМЕ НИКАКЪВ КОНТРОЛ И Е ДОПЪЛНИТЕЛНА ПЛАТКА ЗА ДОСТАВКА.
НИЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ ПАРИТЕ СИ, АКО ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ПОЛУЧИТЕ, КАТО ЦЯЛО НЕ РАБОТИ, АКО ТОЙ НЕ Е БИЛ РЕГИСТРИРАН КАТО "ЧАСТИ" ИЛИ "НЕ Е В РАБОТНО СЪСТОЯНИЕ"."
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ДОСТАВКА ЗА ВРЪЩАНЕ. СЛЕД КАТО СТОКАТА ЩЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА В НАШЕТО МЯСТО, ЩЕ ИЗДАДЕМ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.
СТОКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ДОСТАВКА НА КУПУВАЧА.
УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ Е МНОГО ВАЖНО ЗА НАС. МОЛЯ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ИЗПРАТИТЕ ЕЛЕКТРОННО ПИСМО ИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЧРЕЗ С ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ.
КУПУВАЧИТЕ : ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ И ЗАЛАГАНИЯ С УВЕРЕНОСТ. НИЕ НЕ ЩЕ ОСТАВИМ ОТЗИВ ЗА КУПУВАЧИ, ДОКАТО НЕ ПОЛУЧАТ ОБРАТНА ВРЪЗКА. АКО Е ВЪЗНИКНАЛ ПРОБЛЕМ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС
НИЕ, ПРЕДИ ДА НЕУТРАЛНИ ИЛИ ОТРИЦАТЕЛЕН РЕЗУЛТАТ НА ЕКСПОЗИЦИЯТА; ТОВА ЩЕ НИ ПОЗВОЛИ ДА РАБОТИМ С КУПУВАЧА, ЗА ДА РЕШИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НИ ДОБАВИТЕ В СВОЯ СПИСЪК С ЛЮБИМИ И РАЗГЛЕДАЙТЕ ДРУГИТЕ НИ ОБЕКТИ!
Благодаря ви, че сте се запознали с нашия списък!
Можете да видите и други стоки, които ние продаваме. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да задавате своите-ние винаги ще се радваме да отговорим на вашите въпроси.

Общи свойства

силата на:
Електрически
Структура:
Едностъпални помпа
Налягане:
Ниско Налягане
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Теория:
Центробежна Помпа
Номер На Модела:
25WB3-8 без фланец
Горивата:
Електрически

Добавки за продукти