.

.

2017 Най-продаваният YB1-6.3 1.5 kw хидравлични диска помпа фиксиран обем

2017 Най-продаваният YB1-6.3 1.5 kw хидравлични диска помпа фиксиран обем

BGN 70.40

Брой продукти
Налично за поръчка

РОТАЦИОННИ ДИСКА ПОМПА СЕРИЯ YB1
Технически характеристики на фаянс марка : Кийт състояние : нов модел : YB1-6.3 обем : 6.3 мл/Р вид : нож тегло за доставка : 7 кг налягане : 6.3 Ипп скорост : 1450р / мин мощност : 1.5 kw обемни ЕФЕКТИВНОСТ : ≥88
Снимки На Продукта
√ Доставка
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ДОСТАВКА И ОБРАБОТКА. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЯСТО ЗА НАМИРАНЕ НА КУПУВАЧ И ТЕГЛО ПРОДАДЕНИ СТОКИ.
ДОСТАВКА НЕ ЩЕ ДА ИМА МЯСТО, ДОКАТО ПЛАЩАНЕТО НЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА.
ВНИМАНИЕ МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ : МОЛЯ, ПОСОЧЕТЕ НОМЕР НА ТЕЛЕФОН И АДРЕС ЗА ДОСТАВКА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ПОЛУЧИТЕ ПРОДУКТА, ИЗПРАТЕН ВИ. Не забравяйте и за всички други такси, които събира превозвач (като митническо оформяне и данъчни разходи). ТОВА Е НЕЩО, КОЕТО НИЕ НЯМАМЕ НИКАКЪВ КОНТРОЛ И Е ДОПЪЛНИТЕЛНА ПЛАТКА ЗА ДОСТАВКА.
НИЕ СЪЩО ТАКА МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ДРУГИ МЕТОДИ НА ДОСТАВКА, КАТО НАПРИМЕР : ПО ВЪЗДУХ ИЛИ ПО МОРЕ. √ Възстановяване, ние ще ви върнем парите, ако продуктът, който получите, като цяло не работи, ако само той не е бил регистриран като "части" или "не е в работно състояние"." КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ДОСТАВКА ЗА ВРЪЩАНЕ. СЛЕД КАТО СТОКАТА ЩЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА В НАШЕТО МЯСТО, ЩЕ ИЗДАДЕМ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ. СТОКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ДОСТАВКА НА КУПУВАЧА. √ Обратна връзка за удовлетвореността на клиентите е много важно за нас. МОЛЯ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ ДА НИ ИЗПРАТИТЕ ЕЛЕКТРОННО ПИСМО ИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЧРЕЗ ELIEXPRESS С ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ.КУПУВАЧИТЕ : ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ И НАПРАВЕТЕ ЗАЛОГ С УВЕРЕНОСТ. НИЕ НЕ ЩЕ ОСТАВИМ ОТЗИВ ЗА КУПУВАЧИ, ДОКАТО НЕ ПОЛУЧАТ ОБРАТНА ВРЪЗКА. АКО ВЪЗНИКНЕ ПРОБЛЕМ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС, ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ НЕУТРАЛНА ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНА ОБРАТНА ВРЪЗКА; ТОВА ЩЕ НИ ПОЗВОЛИ ДА РАБОТИМ С КУПУВАЧА, ЗА ДА РЕШИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ.НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НИ ДОБАВИТЕ В СВОЯ СПИСЪК С ЛЮБИМИ И РАЗГЛЕДАЙТЕ ДРУГИТЕ НИ ОБЕКТИ!
Добри покупки!
Led Хонг,
Директор продажби White Кит Mechanical co., оод

Общи свойства

Налягане:
Ниско Налягане
Структура:
Шестеренный Помпа
Теория:
Ротационен Помпа
силата на:
Хидравличен
Номер На Модела:
YB1-6.3
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Номинално Налягане:
63 кг
Преместване:
6.3 мл/Р
Налягане:
6.3 Mpa
Скорост:
1450р/мин
Обемни ЕФЕКТИВНОСТ:
≥88
силата на:
1,5 кВт
кормилно управление:
Посока на часовниковата стрелка (посока от вала)
Колебанията на налягането:
±2
Височина на засмукване не повече от:
500мм
Входно налягане:
0,02-0,025 Mpa
Горивата:
Електрически

Добавки за продукти