.

.

2 елемента кухненски инструменти през цялата мечка форма Антипригарный силикон пържени яйца мухъл палачинка пръстени за готвене яйце инструменти мухъл

2 елемента кухненски инструменти през цялата мечка форма Антипригарный силикон пържени яйца мухъл палачинка

BGN 7.00 BGN 7.07

Брой продукти
Налично за поръчка

цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове.Ние също така осигуряваме 12-месечно безплатно поддръжка. (Цветът е случаен , ако купувате повече от един, можете да получите един цвят или различни цветове )
Пакет възраст е включено : 2 елемента Панда пържени яйца мухъл
1. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Изработен от висококачествен силиконов материал, е безопасно и не вреди на хората. Преди да се върне информация, Моля потвърдете с обратен адрес и метод за доставка с нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.Вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. ние ще ти върнем ви, ако върнете детайли за плащане в рамките на 15 дни на получаване на детайли по някаква причина. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
Дизайн на дръжката, може да направи вашето готвене да се получи лесно.
Можете да използвате пръстен яйца, за да се направи палачинка. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.
Материал : Силикон
Размер : Прибл. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.
Можете да поставите яйце в пръстен яйца, яйце и ще получите творческа форма за хранене. купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да си върне стоките. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 3-5 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена.
2 елемента кухненски инструменти през цялата мечка форма Антипригарный силикон пържени яйца мухъл палачинка пръстени за готвене яйце инструменти мухъл
100% чисто нов и високо качество
Температурна устойчивост : -40°c -210°.
Можете да го сложите в хладилник и фурна, лесно за почистване.

Общи свойства

Тип:
Инструменти За Яйца
Материал:
Силикон
Тип Инструменти Яйце:
Пръстени За Яйца И Палачинки
Характеристика:
Еко-Содружественный
документ:
CE / EU
Функция:
добави
Номер На Модела:
силиконова форма за яйца
търговска марка:
ЗИГЛЬ
Начин Зидария Яйцеклетки:
NA
Име:
яичное пръстен
Избор На Способи За Предаване На:
4-Степенна Предаване

Добавки за продукти