.

.

1x хладилник стикер за хладилник Магнит бижута с качествена PVC екологично чист Baymax

1x хладилник стикер за хладилник Магнит бижута с качествена PVC екологично чист Baymax

BGN 11.18

Брой продукти
Налично за поръчка


защо сте избрали точно нас?
За да добавите други неща, за да се намали цената му, е опасно.
Ние имаме широка гама от магнити за хладилник . Освен това, у нас все още има и други свързани продукти, за да избирате.
Някои детайли могат да имат различни размери в различни цветове / обработка или потребителски. Ние съжаляваме, че не можем да показва всеки от тях по съответния начин. В този случай, моля, обърнете основните снимки само като справка. Всички предмети, които ще получите, се подчиняват на неговите данни, а не снимки.
Имаме всички елементи са предназначени за реална стрелба. За технологията на дисплея, светлина, екологични причини може да има леко отклонение явление, моля, в природата преобладават.
На страничния прозорец на снимка или информация за данни могат да бъдат неточни или не отговарят на елементите се дължи на небрежност. Ако имате някакви въпроси, моля, оставете ни съобщение. Ние ще отговорим на тях в рамките на 24 часа. Препоръчително е да проверите информацията за вашата поръчка чрез няколко дни след пускането или да добавите skype "лина. pan522". Може би има нещо, което ни е нужно, за да се потвърди.
Ако си брой на покупката повече, свържете се с нас, за да поискате допълнителна отстъпка.

Общи свойства

Цвят:
Бял
Тип:
Магнити За Хладилник
Размер На Листа:
Среден
Тип Етикети:
Магнитен Стикер
Спецификация:
Single-piece Package
Модел:
Карикатура
Стил Магнитни Стикери:
Хората

Добавки за продукти