.

.

9h закалено стъкло LCD Екран протектор защитно фолио за FitBit Surge аксесоари

9h закалено стъкло LCD Екран протектор защитно фолио за FitBit Surge аксесоари

BGN 13.00 BGN 15.98

Брой продукти
Налично за поръчка

Закалено Стъкло (Стъкло Материал) Спецификация :
Сега Закалено Стъкло
Изработен от прозрачно стъкло, преминал специална обработка закалено стъкло, с водещата в бранша твърдост 9 H, малко по-долу диамант с твърдост 10 H. Осигурява сверхвысокую яснота определение.
Заоблени Ръб
2.5 D заоблени край е предназначен за гладко и върху екрана, както и подобрена устойчивост на стружке.
Олеофобное Покритие
Предотвратява прекомерно отпечатъци от пръсти и мазни петна, а също така улеснява почистването на филма.
Силиконово лепило без мехурчета
Се придържа към екрана часа без никакви пропуски или мехурчета, оставяйки чувствителност на докосване незатронутой.
Противоосколочная филм
Направена за защита на вас и вашите часове на Garmin - ако те пренебрегнете космически, закалено стъкло ще се разбие на по-малки парчета, които са слепени заедно, което го прави по-безопасни за потребителите.
Опаковка : всяка поръчка се доставя с една почистването кърпа и инструкции за монтаж. Количество : 1* 9h закалено стъкло на защитно покритие на екрана 1 * инсталационен инструмент часовници Fitbit са предназначени само за демонстрация и не са включени в продажба.
Инструмент за опаковане и инсталиране на пакети
ДОСТАВКА
Ние изпращаме пратката в рамките на два работни дни.
Парцел от Съединените Щати ще бъдат изпратени по пощата първи клас e Packet, и ние осигуряваме безплатно и отслеживаемую доставка за повечето поръчки в САЩ, с изключение на някои стоки с ниска цена.
Други международни колетни ще бъдат изпратени по пощата на Китай First Class International Mail. Голяма част от парцела ще бъде наблюдавано, но някои ще се проследяват, когато парцелите са в Китай, но няма информация за проследяване не може да бъде предоставена, след като стоките ще напуснат Китай.
Повечето пратки ще бъдат доставени в рамките на 2 седмици, но за доставка на международни пратки може да отнеме до 6 седмици. Тъй като застрахователната компания изисква от нас да изчакате 50 дни, преди да можем да докладва за загуба на пратката, ние изискваме да ни купувачи са чакали толкова дни.
Моля, вижте повече информация в горния раздел за разходите за доставка.
КОМЕНТАРИ
Ние може да оцени 5-звезден положителен рейтинг обратна връзка и обещание същото в замяна! Ако смятате, че вашите продукти не заслужават 5-звезден класиране в една или няколко категории, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка (1,2 или 3 звезди). Ние ще положим всички усилия, за да се гарантира 100% удовлетвореност на вашите нужди.
ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО ПОЛИТИКА
Ако търсите едро за покупка, ние можем да ви предоставим цени на едро цена.Моля, свържете се с нас, ако се интересувате.

Общи свойства

Материал:
закалено стъкло
Воспользуйся:
мобилен телефон
Покритие от край до край:
ДА
Пакет:
ДА
търговска марка:
иккой
С Дребно Опаковка:
ДА
Характеристики:
Защита От Драскотини
Тип:
Предната Филм

Добавки за продукти