.

.

qashqai антена модификация Акульий перка радиоантенна модификация на оригиналния пребоядисване

qashqai антена модификация Акульий перка радиоантенна модификация на оригиналния пребоядисване

BGN 44.50

Брой продукти
Налично за поръчка


предупреждение :
Тези оригинални аксесоари, произведени в Китай. Този продукт е подходящ само за 2016 г. qashqai .
Доставка :
Нашият безплатна доставка-това е Въздушна поща стълб кит, тя трябва да имате около 15-45 работни дни. Ние ще ви изпратим данни в продължение на 9 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. Индивидуални продукти ще изисква по-дълъг срок на доставка.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в рамките на 30 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети.Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас. Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.
Нови открития магазини. би било повече преференции, все повече и повече продукти ще се продават . Добре дошли на закупуване!

Общи свойства

търговска марка:
LWKANGMENG
Вид На Материала:
Синтетично Влакно
Приложимо Сезон:
Четири Сезона
Дължина На Продукта:
2inch
Широчина На Елемента:
3inch
Височина На Продукта:
3inch
Тегло На Продукта:
0.2kg
Номер На Серия Mfg:
2016
Тип Елемент:
Седалките И Опора Седалки

Добавки за продукти