.

.

Лечебни кристали обсидиановые гривни Фън Шуй черният турмалин лемурийский кварцови кристали, мъниста с диаметър 12mm * 14 с пиксиу

Лечебни кристали обсидиановые гривни Фън Шуй черният турмалин лемурийский кварцови кристали, мъниста с

BGN 47.00 BGN 59.17

Брой продукти
Налично за поръчка


Лечебни кристали Обсидиан гривни Фън Шуй черният турмалин лемурийский кварцови кристали, мъниста с диаметър 12mm * 14 с пиксиу Безплатна доставка
Ако имате някакви въпроси, предложения или коментари, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще бъдем много щастливи да ви помогнем! Надявам се, че ще се наслаждавате на нашите стоки!
Забележка Първи Избор
Ако имате нужда от голямо количество стоки, моля свържете се с нас, бихме могли да обсъдим срока на доставка и цена.
Плащане При Първия Избор
Ние приемаме условно депозиране / кредитна карта и виза. Ние ще ви изпратим стоката възможно най-скоро. Моля, да ме уведомите на всички въпроси до започване на търговия, ако имате.
Условия На Първи Избор И Гаранция
Ние ще дадем пълно възстановяване само в случай, че продукта, който получавате, различен от описания. Възстановяване на средства ще бъде направено, след като стоката се връща в магазина. Той трябва да бъде върнат в рамките на 3 дни от получаването и, в същото състояние, в което той е изпратен. Вие трябва да се свържете с нас преди да изпратите всякакви стоки обратно.
Доставка На Първи Избор
1. Можете да вземете моите снимки, за да покаже на своите клиенти, свободно от моя списък
2. Напишете подробности за коментар при поръчка.
3. изпратете ми адрес за доставка на клиентите си, когато си поръчате (можете също така да напишете адрес за доставка, вашето клиента директно)
4. като цяло, ние използваме стълб кит или EMS за вас, за да изразят, ако имате някакви специални нужди, може да ни каже предварително, ние ще направим всичко възможно, за да отговарят на вашите изисквания.
Обратната Връзка Е Първият Избор На
Удовлетворението на клиентите е много важно за нас. Ако сте доволни от заказанными вас продукти, моля, оставете коментар. Ако не сте доволни от заказанными вас продукти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ние можем да работим заедно, за да разрешат всеки спор.

Общи свойства

Стил:
Религиозен
Регионална Функция:
Индия
Материал:
Скъпоценен камък
Тема:
Будизмът
Продукт:
Фън шуй обсидиановые гривни с Пи Сю
диаметър на мъниста:
12mm
Брой крушка:
Около 14 мъниста + Pi Сю
Стил № 2:
Диаметър на мъниста 12мм * 14 + a Pi Xiu
Характеристики:
Фън шуй, лечебни кристали, отгоняющие злото
Подходящ за обиколката на китката:
16,5 - 18,5 см
Доставка:
Безплатна доставка
Името на БРД:
Готино мода! КУОЛ Лайф!

Добавки за продукти