.

.

STARPAD за Kawasaki zx-10r 04-05 zx-12с 00-cnc horn refires knopper Безплатна доставка

STARPAD за Kawasaki zx-10r 04-05 zx-12с 00-cnc horn refires knopper Безплатна доставка

BGN 143.10

Брой продукти
Налично за поръчка

Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.Тези такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. 3, като Цяло, ще използваме въздушна поща стълб на кит. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни. Начин на плащане : ние приемаме Alipay, West Union. Доставка : 1, Доставка по целия свят. Политика на връщане : Ако имате някакви проблеми с продукта, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да върне стоката обратно, от деня, когато получавате нашите стоки. 5, Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката. Свържете се с мен : ако имате някакви съмнения или проблеми с продукта,моля те, не просто ми даде отрицателна обратна връзка. моля, свържете се с продавача, за да получите по-подробна информация . ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. И ако искате най-добрия начин на доставка, моля, да ми кажете, ние ще го направим, и разходите за транспорт също трябва да бъде променена. Голямо благодаря.
списък с опции на продукта
Забележка : следващата информация е само за справка . Голямо благодаря. Ние също така предоставят други данни за същия продукт серия, можете да проверите и изберете от списъка по-долу. варианти за брой кафяв 44 сребро 44 жълто 44 червен 44 зелен 44 син 44 черен 44 оранжево 44 детайли на продукта
Позоваването На Опаковката :
Що се отнася до хроматичната аберация и грешки на измерването : като проблем светлина и разликата в метода на измерване, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране. Насладете се на пазаруването. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Или изпратят на ти още един нов. И, моля, свържете се с мен с на първо място, и да ми кажете подробности, а след това ние ще се опитаме да решим този проблем за вас възможно най-скоро. Или избор EMS или други. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка. Както и да е, ние се надяваме и сме уверени, че всичко ще мине добре. Що се отнася до опаковка : ние можем да променим опаковка, за да се намали теглото и запазване на безопасността на доставка зависи от най-различни стоки. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. И ние любезно каним ви да ни даде Пет звезди положителна обратна връзка.На първо място, моля, предложете ми вашия номер на поръчка и след това предложете ми подробно съобщение за проблемите и ясно доказателство. Ние ще ви възстановим вашите резервни части или цялата общата сума. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. Моля, съхранявайте продукта неизползван и в добро състояние на опаковката. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2,поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

Общи свойства

търговска марка:
СТАРПАД
Цвят:
оранжев, бял, червен, зелен, син, кафяв, жълт, черен

Добавки за продукти