.

.

STARPAD за железен кон 400 Steed400 за Honda Magna 250 Dragon Dog 250 km таблицата на зъбите зъб безплатна пощенска метър

STARPAD за железен кон 400 Steed400 за Honda Magna 250 Dragon Dog 250 km таблицата на зъбите зъб безплатна

BGN 32.00

Брой продукти
Налично за поръчка

Свържете се с мен : ако имате някакви съмнения или проблеми с продукта,моля те, не просто ми даде отрицателна обратна връзка. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2,поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Политика на връщане : Ако имате някакви проблеми с продукта, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да върне стоката обратно, от деня, когато получавате нашите стоки. Голямо благодаря. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни. Голямо благодаря. Начин на плащане : ние приемаме Alipay, West Union. Доставка : 1, Доставка по целия свят. 5, Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката. Насладете се на пазаруването. 4, Ако общото тегло на вашата поръчка надвишава 2 кг, ние ще го доставим до няколко "въздушни почтами стълб кит" или "e Packet" отделно. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. И ние любезно каним ви да ни даде Пет звезди положителна обратна връзка.
Позоваването На Опаковката :
Що се отнася до хроматичната аберация и грешки на измерването : като проблем светлина и разликата в метода на измерване, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране. Това ще отнеме 15-50 Дни (Русия се нуждаят от повече дни,15-90дней);а Америка ще използва e Packet, това ще отнеме 7-12дней. 3, като Цяло, ще използваме въздушна поща стълб на кит. Или избор EMS или други. След като и вие, и аз потвърдиха наличието на проблеми. Ние ще ви възстановим вашите резервни части или цялата общата сума. Моля, съхранявайте продукта неизползван и в добро състояние на опаковката. Ние също така предоставят други данни за същия продукт серия, можете да проверите и изберете от списъка по-долу. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. Що се отнася до опаковка : ние можем да променим опаковка, за да се намали теглото и запазване на безопасността на доставка зависи от най-различни стоки. Както и да е, ние се надяваме и сме уверени, че всичко ще мине добре. ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. И ако искате най-добрия начин на доставка, моля, да ми кажете, ние ще го направим, и разходите за транспорт също трябва да бъде променена. И, моля, свържете се с мен с на първо място, и да ми кажете подробности, а след това ние ще се опитаме да решим този проблем за вас възможно най-скоро.Тези такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Или изпратят на ти още един нов.На първо място, моля, предложете ми вашия номер на поръчка и след това предложете ми подробно съобщение за проблемите и ясно доказателство.

Общи свойства

търговска марка:
СТАРПАД

Добавки за продукти