.

.

Tangda феритни топката ядра прът жило R3*10mm 3 10 NiZn меки високочестотни противоинтерференционные ДЗПО RF феритни магнити индуктивност A.

Tangda феритни топката ядра прът жило R3*10mm 3 10 NiZn меки високочестотни противоинтерференционные ДЗПО

BGN 23.94

Брой продукти
Налично за поръчка

трансформатор междинна честота, на индуктор и дроссельная макара
ти си знаеш
Едно : моля опишете според размера на страницата за покупка, според размера на продажбите на Магнита, блок мм (милиметър), магнитни положителни и отрицателни отстъпление, няма купете си представяли!
2 : изображения снимане на 100% в обемно изражение, дължимото плащане към външния свят и фактор на фокусното разстояние на камерата, физическо лице и изображение може да е различно, или появата на цветове, серия на продукта се появява малко по-друг, е нормално явление не засяга полза , изображението е само за справка, моля да надделее във формата. Всички проблеми могат да бъдат съгласувани с всички проблеми могат да бъдат решени. Но в действителност това не е така, защото самият пръстен също паразитная капацитет, и съществуването на паралелно с индуктор. желязото не може да бъде, чрез адсорбция.
Пръстен обрати изберете
Цялото пакетче кабел през топчета калофер, представлява задуши единен режим, ако е необходимо, може също да бъде в пръстен на върха на кабела около малко завои.
Пръстен на различни честоти има различни характеристики импеданс, обикновено в низкочастотном импедансе много малко, когато честотата на сигнала увеличава представа импеданс на магнитното драстично. Така в действие пръстен, така, че нормално е полезен сигнал добър, но много добър подавлением високочестотни сигнали за взаимодействие и ниски цени.
Три : пръстен е чуплива, не забравяйте да проверите, кога Ли на повърхността на магнитното куриер невредим, а след това да подпише, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас. В самия проект, според характеристиките на магнитни пръстени на честотата на потока на взаимодействие, за да се регулира броят обороти, които воланът може. Импеданс на сонда на педала на газта единен режим от индуктивност на единен режим на Lcm = jw Lcm, не е трудно да се види от формули, шум известна честота, магнитна индукция, е по-голям най-доброто.
Четвърто : честност-това е традиционното разбиране на продавача добродетели на купувача.
Така че всеки в монитора на сигналната линия, USB-камера и дори престижно клавиатура, мишка, от гледна точка на вида пластмасови буца-един пръстен не е изненадващо. Механизъм на действие от гледна точка на синфазной педала на сонда, колкото повече съпротивление, толкова по-ясно ефектът на потискане на смущения. Повече обрати, потискане на взаимодействие на по-ниска честота, най-доброто, шумът по-висока честота, докато слабото ингибитирование. Обикновено, когато широколентови сигнали за взаимодействие, можете да инсталирате и двете са на пръстен на кабела, всеки магнитен сурроунд различни обрати, така че можете едновременно да потисне высокочастотное взаимодействие и низкочастотное взаимодействие.
Ние всички знаем, че колкото по-висока е честотата, толкова по-вероятно е да излъчва (да си купите висококачествено компютърно шаси, за да се намали електромагнитна течове), а общите сигнални линии не са на екран, след това тези сигнални линии, стана много добра антена за приемане на всички видове смущения на околната среда с висока честота сигнали и тези сигнали са наложени на предаване на сигнала, дори и чрез промяна на първоначалната полезна и предаване на сигнала.

Общи свойства

Номер На Модела:
Индукторы
is_customized:
Yes
търговска марка:
Тангда

Добавки за продукти