.

.

STARPAD за Chery qq3 промяна на външния вид на избраната главината на актуализиране на авточасти аксесоари капак на колелото безплатна доставка

STARPAD за Chery qq3 промяна на външния вид на избраната главината на актуализиране на авточасти аксесоари

BGN 60.80

Брой продукти
Налично за поръчка

Ние също така предоставят други данни за същия продукт серия, можете да проверите и изберете от списъка по-долу. ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Моля, съхранявайте продукта неизползван и в добро състояние на опаковката. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.Тези такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Или изпратят на ти още един нов. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни. Голямо благодаря. Голямо благодаря. Доставка : 1, Доставка по целия свят. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Това ще отнеме 15-50 Дни (Русия се нуждаят от повече дни,15-90дней);а Америка ще използва e Packet, това ще отнеме 7-12дней. Свържете се с мен : ако имате някакви съмнения или проблеми с продукта,моля те, не просто ми даде отрицателна обратна връзка. След като и вие, и аз потвърдиха наличието на проблеми. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.На първо място, моля, предложете ми вашия номер на поръчка и след това предложете ми подробно съобщение за проблемите и ясно доказателство. Ние ще ви възстановим вашите резервни части или цялата общата сума. И, моля, свържете се с мен с на първо място, и да ми кажете подробности, а след това ние ще се опитаме да решим този проблем за вас възможно най-скоро. Както и да е, ние се надяваме и сме уверени, че всичко ще мине добре. 5, Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката. Политика на връщане : Ако имате някакви проблеми с продукта, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да върне стоката обратно, от деня, когато получавате нашите стоки. Насладете се на пазаруването. Начин на плащане : ние приемаме Alipay, West Union. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2,поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. И ние любезно каним ви да ни даде Пет звезди положителна обратна връзка. Или избор EMS или други. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.
Позоваването На Опаковката :
Що се отнася до хроматичната аберация и грешки на измерването : като проблем светлина и разликата в метода на измерване, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране. 3, като Цяло, ще използваме въздушна поща стълб на кит. И ако искате най-добрия начин на доставка, моля, да ми кажете, ние ще го направим, и разходите за транспорт също трябва да бъде променена. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Що се отнася до опаковка : ние можем да променим опаковка, за да се намали теглото и запазване на безопасността на доставка зависи от най-различни стоки. 4, Ако общото тегло на вашата поръчка надвишава 2 кг, ние ще го доставим до няколко "въздушни почтами стълб кит" или "e Packet" отделно.

Общи свойства

търговска марка:
СТАРПАД

Добавки за продукти