.

.

STARPAD за безплатна доставка за Volkswagen golf 6 POLO от скочат team magotan CC path view piece baolai ashtray change ashtrays

STARPAD за безплатна доставка за Volkswagen golf 6 POLO от скочат team magotan CC path view piece

BGN 28.80

Брой продукти
Налично за поръчка

Ние също така предоставят други данни за същия продукт серия, можете да проверите и изберете от списъка по-долу. Както и да е, ние се надяваме и сме уверени, че всичко ще мине добре. Доставка : 1, Доставка по целия свят. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни. ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Свържете се с мен : ако имате някакви съмнения или проблеми с продукта,моля те, не просто ми даде отрицателна обратна връзка. Начин на плащане : ние приемаме Alipay, West Union. ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни.На първо място, моля, предложете ми вашия номер на поръчка и след това предложете ми подробно съобщение за проблемите и ясно доказателство. Голямо благодаря. Моля, съхранявайте продукта неизползван и в добро състояние на опаковката. Що се отнася до опаковка : ние можем да променим опаковка, за да се намали теглото и запазване на безопасността на доставка зависи от най-различни стоки.
Що се отнася до хроматичната аберация и грешки на измерването : като проблем светлина и разликата в метода на измерване, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Това ще отнеме 15-50 Дни (Русия се нуждаят от повече дни,15-90дней);а Америка ще използва e Packet, това ще отнеме 7-12дней. Голямо благодаря. След като и вие, и аз потвърдиха наличието на проблеми. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2,поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Или избор EMS или други. Моля, съхранявайте продукта неизползван и в добро състояние на опаковката. След като и вие, и аз потвърдиха наличието на проблеми. Политика на връщане : Ако имате някакви проблеми с продукта, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да върне стоката обратно, от деня, когато получавате нашите стоки. Или избор EMS или други. Това ще отнеме 15-50 Дни (Русия се нуждаят от повече дни,15-90дней);а Америка ще използва e Packet, това ще отнеме 7-12дней. Както и да е, ние се надяваме и сме уверени, че всичко ще мине добре. 4, Ако общото тегло на вашата поръчка надвишава 2 кг, ние ще го доставим до няколко "въздушни почтами стълб кит" или "e Packet" отделно.
Позоваването На Опаковката :
Що се отнася до хроматичната аберация и грешки на измерването : като проблем светлина и разликата в метода на измерване, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка. И, моля, свържете се с мен с на първо място, и да ми кажете подробности, а след това ние ще се опитаме да решим този проблем за вас възможно най-скоро. Голямо благодаря. Или изпратят на ти още един нов. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.

Общи свойства

Тип Елемент:
запалката
търговска марка:
СТАРПАД

Добавки за продукти