.

.

STARPAD за аксесоари за Suzuki GN250 на цилиндрови глави изпускателни подложки безплатна доставка

STARPAD за аксесоари за Suzuki GN250 на цилиндрови глави изпускателни подложки безплатна доставка

BGN 25.60

Брой продукти
Налично за поръчка

Насладете се на пазаруването.На първо място, моля, предложете ми вашия номер на поръчка и след това предложете ми подробно съобщение за проблемите и ясно доказателство. И, моля, свържете се с мен с на първо място, и да ми кажете подробности, а след това ние ще се опитаме да решим този проблем за вас възможно най-скоро. Доставка : 1, Доставка по целия свят. Както и да е, ние се надяваме и сме уверени, че всичко ще мине добре. Моля, съхранявайте продукта неизползван и в добро състояние на опаковката. След като и вие, и аз потвърдиха наличието на проблеми. Свържете се с мен : ако имате някакви съмнения или проблеми с продукта,моля те, не просто ми даде отрицателна обратна връзка. Ние ще ви възстановим вашите резервни части или цялата общата сума. Що се отнася до опаковка : ние можем да променим опаковка, за да се намали теглото и запазване на безопасността на доставка зависи от най-различни стоки. Ние също така предоставят други данни за същия продукт серия, можете да проверите и изберете от списъка по-долу. Това ще отнеме 15-50 Дни (Русия се нуждаят от повече дни,15-90дней);а Америка ще използва e Packet, това ще отнеме 7-12дней. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.
За специално представяне : изпускателна тръба, свързани с пускането на уплътнението на главата на цилиндъра, в които одинарного редица автомобили двойна автомобил на изпускателната тръба за връзка на изтичане на клапаните истински замяна.Тези такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
Позоваването На Опаковката :
Що се отнася до хроматичната аберация и грешки на измерването : като проблем светлина и разликата в метода на измерване, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни. Голямо благодаря. Или изпратят на ти още един нов. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка. 5, Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката. 4, Ако общото тегло на вашата поръчка надвишава 2 кг, ние ще го доставим до няколко "въздушни почтами стълб кит" или "e Packet" отделно. И ако искате най-добрия начин на доставка, моля, да ми кажете, ние ще го направим, и разходите за транспорт също трябва да бъде променена. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Политика на връщане : Ако имате някакви проблеми с продукта, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да върне стоката обратно, от деня, когато получавате нашите стоки. 3, като Цяло, ще използваме въздушна поща стълб на кит. И ние любезно каним ви да ни даде Пет звезди положителна обратна връзка. Или избор EMS или други. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни.

Общи свойства

Тип Елемент:
Охлаждане На Двигателя И Аксесоари
търговска марка:
СТАРПАД

Добавки за продукти