.

.

STARPAD for GY6-125/125 Hammer / For Wuyang Princess / Kymco / пясък / мотопед / интерфейс въглехидрати / технологичен интерфейс

STARPAD for GY6-125/125 Hammer / For Wuyang Princess / Kymco / пясък / мотопед / интерфейс въглехидрати

BGN 24.00

Брой продукти
Налично за поръчка

ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Начин на плащане : ние приемаме Alipay, West Union. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2,поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Голямо благодаря. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. Политика на връщане : Ако имате някакви проблеми с продукта, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да върне стоката обратно, от деня, когато получавате нашите стоки. Моля, съхранявайте продукта неизползван и в добро състояние на опаковката. Това ще отнеме 15-50 Дни (Русия се нуждаят от повече дни,15-90дней);а Америка ще използва e Packet, това ще отнеме 7-12дней. И ако искате най-добрия начин на доставка, моля, да ми кажете, ние ще го направим, и разходите за транспорт също трябва да бъде променена. Ние ще ви възстановим вашите резервни части или цялата общата сума.
Позоваването На Опаковката :
Що се отнася до хроматичната аберация и грешки на измерването : като проблем светлина и разликата в метода на измерване, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране. Както и да е, ние се надяваме и сме уверени, че всичко ще мине добре.Тези такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. 4, Ако общото тегло на вашата поръчка надвишава 2 кг, ние ще го доставим до няколко "въздушни почтами стълб кит" или "e Packet" отделно. 5, Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката. Що се отнася до опаковка : ние можем да променим опаковка, за да се намали теглото и запазване на безопасността на доставка зависи от най-различни стоки. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка. Или изпратят на ти още един нов. И, моля, свържете се с мен с на първо място, и да ми кажете подробности, а след това ние ще се опитаме да решим този проблем за вас възможно най-скоро. След като и вие, и аз потвърдиха наличието на проблеми. 3, като Цяло, ще използваме въздушна поща стълб на кит. Доставка : 1, Доставка по целия свят. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Свържете се с мен : ако имате някакви съмнения или проблеми с продукта,моля те, не просто ми даде отрицателна обратна връзка. Ние също така предоставят други данни за същия продукт серия, можете да проверите и изберете от списъка по-долу. Или избор EMS или други. И ние любезно каним ви да ни даде Пет звезди положителна обратна връзка.На първо място, моля, предложете ми вашия номер на поръчка и след това предложете ми подробно съобщение за проблемите и ясно доказателство. Голямо благодаря. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.

Общи свойства

специални характеристики:
интерфейс на карбуратора
търговска марка:
СТАРПАД

Добавки за продукти