.

.

За многократна употреба мастило касета за PGI-270 CLI-271, повторното използване на оригинални чипове

За многократна употреба мастило касета за PGI-270 CLI-271, повторното използване на оригинални чипове

BGN 18.00 BGN 20.78

Брой продукти
Налично за поръчка


Празни многократна употреба касети без чип за for pgi-270 cli-271
Какво е включено в този списък
2 x черен празен многократна употреба мастило касета без чип
1 x синята празен многократна употреба мастило касета без чип
1 X purple празен многократна употреба мастило касета без чип
1 X жълто празен многократна употреба мастило касета без чип
Трябва да се използват оригинални чипове!
Списък На Съвместими Принтери :
За Canon Pixma MG5720 касети с мастило за Canon Pixma MG5721 касети с мастило за Canon Pixma MG5722 касети с мастило за Canon Pixma MG6820 касети с мастило за Canon Pixma MG6821 касети с мастило за Canon Pixma MG6822 касети с мастило за Canon Pixma MG7720 и т.н.
Всички публикувани снимки са предназначени само за ваша информация.
Доставка
I. изпращаме по целия свят (някои страни и APO/FPO изключени).
Моля, уверете се, че имате валиден адрес за доставка при поръчка. Ние изпращаме само по потвърдена адреси на поръчката. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.
II. стоките се изпращат с въздушна поща от Китай в рамките на 1-3 работни дни след получаване на плащането
(с изключение на почивните дни и официалните празници) Време на изпълнението на поръчка, ще отнеме 10-25 работни дни в зависимост от ефективността на работата на местния пощенски клон.
Моля, бъдете добри и малко търпеливи и се свържете с нас, ако стоката не е получена след 25 работни дни.
III. услугата за доставка, осигурена от EMS, DHL, Fedex, UPS или по друг куриер, също е на разположение тук, за спешни нужди.
Моля, пишете ни, ако е необходимо.
Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Тези отговорности отговорност на купувача.
Политика за възстановяване и връщане на парични средства
Ние наистина спазваме 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако промените мнението си ,можете да върнете ни нераспечатанные и неизползвани продукти за пълно възстановяване на парите. Моля, обърнете внимание, че купувачът трябва да плати обратните пощенска такса.Ако продуктът е бил използван и е отворен, ние си запазваме правото да отхвърли искане за възстановяване. Ако са изминали 30 дни, клиентът е длъжен да се свържете с нашия отдел за за допълнителна помощ.
Моля, не изпращайте нищо обратно, преди да се свържете с нашия отдел за на първо място. Вие ще получите уникален референтен номер (който ще бъдат нанесени на парцел), необходими за разпознаване на върнатия продукт, както и ускоряване на процеса на решаване на проблема. Потвърждение за изпращане винаги трябва да бъдат получени, ние си запазваме правото да не дават връщане на парите, ако купувачът не се съобрази с нашата политика за връщане на парите.
Ние бихме искали да информираме всички участници в търга, че ние се стремим да удовлетворим нашите клиенти и се опитваме да се гарантира възможно най-доброто ниво на обслужване. Ако стоката пристига и не работи добре, моля, свържете се с нас по електронната поща в най-скоро време.

Общи свойства

Тип:
комплект за презареждане с мастило
търговска марка:
ПЪТ НА МАСТИЛОТО
Съвместим Марка:
КАНОН
Номер На Модела:
pgi-270 cli-271

Добавки за продукти