.

.

STARPAD за попълване на вакуумни гуми с гумени куршуми-инструменти за ремонт на автомобилни и мотоциклетни гуми безплатна доставка

STARPAD за попълване на вакуумни гуми с гумени куршуми-инструменти за ремонт на автомобилни и мотоциклетни

BGN 30.40

Брой продукти
Налично за поръчка

И ако искате най-добрия начин на доставка, моля, да ми кажете, ние ще го направим, и разходите за транспорт също трябва да бъде променена. Що се отнася до опаковка : ние можем да променим опаковка, за да се намали теглото и запазване на безопасността на доставка зависи от най-различни стоки. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2,поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита.На първо място, моля, предложете ми вашия номер на поръчка и след това предложете ми подробно съобщение за проблемите и ясно доказателство. След като и вие, и аз потвърдиха наличието на проблеми. Голямо благодаря. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците. 5, Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката. Ние също така предоставят други данни за същия продукт серия, можете да проверите и изберете от списъка по-долу. Или изпратят на ти още един нов. Доставка : 1, Доставка по целия свят. ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. 4, Ако общото тегло на вашата поръчка надвишава 2 кг, ние ще го доставим до няколко "въздушни почтами стълб кит" или "e Packet" отделно. Насладете се на пазаруването. Това ще отнеме 15-50 Дни (Русия се нуждаят от повече дни,15-90дней);а Америка ще използва e Packet, това ще отнеме 7-12дней. Начин на плащане : ние приемаме Alipay, West Union. Голямо благодаря.
Позоваването На Опаковката :
Що се отнася до хроматичната аберация и грешки на измерването : като проблем светлина и разликата в метода на измерване, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране.Тези такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. И ние любезно каним ви да ни даде Пет звезди положителна обратна връзка. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Политика на връщане : Ако имате някакви проблеми с продукта, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да върне стоката обратно, от деня, когато получавате нашите стоки. Ние ще ви възстановим вашите резервни части или цялата общата сума. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка. 3, като Цяло, ще използваме въздушна поща стълб на кит. Свържете се с мен : ако имате някакви съмнения или проблеми с продукта,моля те, не просто ми даде отрицателна обратна връзка. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. И, моля, свържете се с мен с на първо място, и да ми кажете подробности, а след това ние ще се опитаме да решим този проблем за вас възможно най-скоро. Или избор EMS или други. Както и да е, ние се надяваме и сме уверени, че всичко ще мине добре. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни.

Общи свойства

Тип Елемент:
Инструменти За Ремонт На Гуми
специални характеристики:
Инструменти За Ремонт На Гуми
търговска марка:
СТАРПАД

Добавки за продукти