.

.

STARPAD за голяма костенурка king мотоциклет маслен резервоар плаващ заявление, което съдържа сензор за нивото на маслото датчик за нивото на горивото аксесоари за скут

STARPAD за голяма костенурка king мотоциклет маслен резервоар плаващ заявление, което съдържа сензор за

BGN 24.00

Брой продукти
Налично за поръчка

На първо място, моля, предложете ми вашия номер на поръчка и след това предложете ми подробно съобщение за проблемите и ясно доказателство. Или изпратят на ти още един нов. Както и да е, ние се надяваме и сме уверени, че всичко ще мине добре. Ние не носим отговорност за плащане на всички митнически такси и вносни мита. Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка. Или избор EMS или други. 4, Ако общото тегло на вашата поръчка надвишава 2 кг, ние ще го доставим до няколко "въздушни почтами стълб кит" или "e Packet" отделно. Що се отнася до опаковка : ние можем да променим опаковка, за да се намали теглото и запазване на безопасността на доставка зависи от най-различни стоки. 3, като Цяло, ще използваме въздушна поща стълб на кит. 5, Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката. Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите! С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка. Начин на плащане : ние приемаме Alipay, West Union. Ние ще ви възстановим вашите резервни части или цялата общата сума. Свържете се с мен : ако имате някакви съмнения или проблеми с продукта,моля те, не просто ми даде отрицателна обратна връзка. Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.Тези такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD STARPAD. Доставка : 1, Доставка по целия свят. И ако искате най-добрия начин на доставка, моля, да ми кажете, ние ще го направим, и разходите за транспорт също трябва да бъде променена. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане в рамките на 3 дни. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас. И ние любезно каним ви да ни даде Пет звезди положителна обратна връзка. Голямо благодаря. (С изключение на някои страни и APO/FPO) 2,поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането. След като и вие, и аз потвърдиха наличието на проблеми. Политика на връщане : Ако имате някакви проблеми с продукта, имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да върне стоката обратно, от деня, когато получавате нашите стоки.
Позоваването На Опаковката :
Що се отнася до хроматичната аберация и грешки на измерването : като проблем светлина и разликата в метода на измерване, може би, има малка грешка, моля обърнете внимание и разбиране. Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор. Ние също така предоставят други данни за същия продукт серия, можете да проверите и изберете от списъка по-долу. Насладете се на пазаруването. Голямо благодаря. ВРЕМЕ на ОКАЗВАНЕ на УСЛУГИ, ТРАНЗИТ, се определя от превозвача и не включва почивните и празнични дни. Това ще отнеме 15-50 Дни (Русия се нуждаят от повече дни,15-90дней);а Америка ще използва e Packet, това ще отнеме 7-12дней.

Общи свойства

търговска марка:
СТАРПАД
Тип Елемент:
ПОМПА

Добавки за продукти