.

.

Мини Универсален тестер за спирачна течност автомобилният Цифров тестер за спирачна течност оригинална опаковка на автомобила автоматично автомобилен тест инст?

Мини Универсален тестер за спирачна течност автомобилният Цифров тестер за спирачна течност оригинална

BGN 9.58

Брой продукти
Налично за поръчка

Поставете тестер в резервоар за една секунда, след което резултатът от теста ще е правилно показан скандал.56 цена : $6.35
край на спирачна течност течност тестер Auto 5 LED Car Vehicle Testing Tool
Много благодаря за избор на този тестер за спирачна течност. Той ясно показва степента на влажност, съдържаща се в светодиоде, високо съдържание на влага ще доведе до намаляване на температурата на кипене, ще се отрази на ефективността на спиране.In при контакт с кожата спирачна течност измийте засегнатата кожа или дрехи вода.
начална цена : $4. Автоматично изключване на захранването 4.Качество е проверена и е включена в пет светодиоди от гледна точка на "% вода в спирачната течност".
За проверка на качеството на течности
Натиснете бутона на захранването, светва зелен светодиод. зелени led светлини = съдържание на вода в спирачната течност H2 O 2. Зелено / жълто / жълто / червен / red : спирачното масло с водно съдържание не по-малко от 4%, спирачна течност трябва незабавно да бъде заменен отговорна за много опасно.
Спецификация тестер : 1.01 цена : $6.LED зелен : спирачна течност линия / клетка редица тестер характеристики на : пет led индикатори показват резултатите от изпитванията по-точно. Червеният цвят показва, че спирачната течност се нуждае от незабавна замяна, зелено-в много добро състояние, жълтият-в приемливо състояние, но скоро се заменя. Зелено / жълто / жълто / червено : спирачното масло с водно съдържание около 3% от предложената смяна на спирачна течност. за проверка на качеството на спирачната течност качество 2.Щракнете върху изключване на захранването.LED жълт : ниско съдържание на влага, проверете отново след шест месеца 6.5 светодиоди за означаване на процентното съдържание на вода в спирачната течност 3.Предназначени за професионална употреба в сервизи astomotive и сервизна.LED мига червено : подмяна на батерията 5.След употреба изплакнете тест сонда за вода с малко езика.65 цена : $4. Зелено / жълто / жълто : спирачното масло с водно съдържание около 2%, спирачна течност може да продължи да се използва.
Готов за изпитване на спирачната течност
Развийте резервоара за спирачната течност и махнете капака тестер за спирачна течност. червени led светлини = съдържание на вода в спирачната течност H2 O> 3%, не може да продължите да използвате спирачната течност трябва да се заменя червен светодиод : промяна на спирачна течност 4.5 V ( не е включена в комплекта ) инструкция на тестера : дръжка за откриване на спирачната течност се основава на изменението на проводимостта за определяне на промяна на влажността на спирачната течност.Сменете батерията, ако led gree повече не гори p след натискане на бутона на захранването.Потопете тест писалки в спирачна течност до пластмасовия ръб на устройството.
Тестер може да се използва като цифров тестер за спирачна течност, подходяща за определяне на качеството на спирачната течност. Работи на батерии LR03 AAA 1. Тестване на DOT 3, DOT4, DOT5 на спирачната течност натиснете ключа за да включите захранването, зелен led индикатор, който представлява батерията правилно, зелената светлина не свети от името и за смяна на батерията автоматично изключване технически параметри : зелен : батерията е в ред, тогава има спирачна течност не съдържа вода зелено / жълто : спирачното масло в съдържанието на вода по-малко от 1%, най-добрата производителност на спирачната течност, лекота на използване.

Общи свойства

Електронен:
No
силата на:
W
Височина На Продукта:
8cm
Хардуерна Версия:
Тестер за спирачна течност
Версия На Софтуера:
Най-Новият Тестер За Спирачна Течност
Сертифициране На Входящи Тестове:
CE
Напрежение:
1.5V
Вид На Материала:
Пластмаса
Широчина На Елемента:
5cm
Дължина На Продукта:
22cm
Тегло На Продукта:
85kg
търговска марка:
K KWOKKER
Името На Модела:
Механични Тестери
Тип Елемент:
Електрически Тестери И Тестване На Кабели
специални характеристики:
Тестер за спирачна течност
Име:
Тестер Течност Спирачната Течност

Добавки за продукти