.

.

5V 12v лазерен приемник за стая избяга игра лазерен масив обзавеждане помещение игри, посветена на лазерен лабиринт infrare real secret

5V 12v лазерен приемник за стая избяга игра лазерен масив обзавеждане помещение игри, посветена на лазерен

BGN 10.00 BGN 14.05

Брой продукти
Налично за поръчка

Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги. Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части. Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка. Играчите трябва да преминат през него, без да се докосвате до нито една лазерна линия на лазерната решетка достигне края, за да отворите вратата, там трябва да бъде с двама едновременно натискане на бутона за отваряне на вратата; след 10 минути, вратата се отваря автоматично се изключва (време за изключване може да се регулира) . Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка. Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.
Ние крив алармата за вас, контролер вече крив тревожни бутони, магнитни брави, храна 12в2а
Изпращането когато правите поръчка, Моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка(освен ако продукта не е с безплатна доставка). Ако играчите не случайно се докоснат лазерна линия, а след това ще прозвучи сигнал за тревога и светлинните сигнали за тревога, след което вратата ще бъде заключена. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката. Обратна връзка вашето удовлетворение и положителна обратна връзка са много важни за нас. Ние ще ви изпратим данни в рамките на 3-7 дни, след като вашето плащане ще бъде завършена. Ние също така предлагаме на 12-месечно безплатно поддръжка. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. редовното време на доставка за страната : възстановяване, ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Сила, вратата не се отвориш.
Правила на играта
След като горивната система, целият лазерен масив устройство работи, три ракетни установки 3 Зелени ясно зелен лъч светлина през огледалото на получателя, електромагнитна ключалка за заключване. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.

Общи свойства

Източник На Светлина:
Led лампи
Тип Елемент:
Прожектор
Характеристики:
стая избяга игра лазерна решетка
Толеранс На Мощността:
2%
Материал На Корпуса:
КОРЕМНА ПРЕСА
Гаранция:
1 година
търговска марка:
ФЭНСИНХУВАЙ
Използването на:
Празник
Завърши:
Матирана Неръждаема Стомана
документ:
CCC,CE
Номер На Модела:
101001
Източник На Захранване:
DC
Дали диммируемым:
No
Напрежение:
12V

Добавки за продукти