.

.

Безплатна доставка VI-261-EU / F7 DC / DC: 300V-12V-200W

Безплатна доставка VI-261-EU / F7 DC / DC: 300V-12V-200W

BGN 152.00

Брой продукти
Налично за поръчка


Шенжен Hongyer electronic components Sales Co., Ltd.
Добре дошли в нашия сайт, Благодаря за избор
Нашите продукти и услуги, и с нетърпение очакваме вашето сътрудничество!
Ние сме професионален дилър, Китай у нас има повече от десетгодишен опит, купувачите преди закупуване на нашите продукти, моля, прочетете внимателно следното :
Важно : избягвайте спорове. Всички стоки, продавани на продавача, както на стари, така и нови, подлежат на строг контрол на качеството. Купувачите ще получат продукт, моля, бързо го открия продукт, Намерете проблема продукт, моля, използвайте продукт до (В рамките на 7 дни от получаването на продукта ) обратна връзка с нас!
Ако купувачът не смята, че прякото използване на продукта, в резултат на увреждане на стоката, продавачът не приемат върната стока
Всеки клиент, за определяне на използването на продукти, не е включена в обхвата на послепродажной защита! Ако купувачът не е съгласен с нашата програма, моля, не плащате.
След като купувачът ще плати, по подразбиране е съгласен с нашата програма!
Продавачът напомня :
1, Ние определяме срок на доставка на 3-7 дни, но в повечето случаи, ние ще изпратим в рамките на 1-2 дни.
2, споменахме номер на най-консервативни, ние можем да осигурим доставка на продукти, обикновено ние можем да осигурим повече инвентар, ако трябва да купуват повече, моля свържете се с търговец за да се преработи запаси.
3, поставяме разнообразие от решения за доставка, купувачите са свободни да изберат. Ако купувачът не може да намерите правилното решение, моля, свържете се с продавача за промяна на програмата!
4, всички вносни мита на стоки, принесен от купувача.
5, Повечето продукти са подобрени код дата. Точно код дата ще зависи от продуктите, които сте получили (това означава, че кодът датата на продукта може да се различава от тази снимка, защото всеки продукт, всяка страна, код датата е различна). Ако искате да разберете точния код на дата, преди да поръчате, моля, свържете се с нас
6, поради особеностите на климата и други непредвидими фактори, ако не можете да получите на нашите продукти в продължение на период от време, определен в системата, моля, свържете се с продавача в срок, продавачът ще помогне за решаването на този проблем.
7, на едро поръчка ще имат най-добрата цена. Моля, свържете се директно с продавача
8, Ако не можете да намерите това, което ви трябва компоненти, моля, свържете се директно с нас.
9, ние искрено се надяваме, че всички купувачи към нашата сделка представиха 5-звездочную оценка, сред купувачите има някакви въпроси, моля не се колебайте да оставите съобщение, ние активно ще се справи. 10, Моля всички купувачи извършва с честни, благонадежными, справедливи търговски правила. Няма такъв проблем, която не може да реши, ние не приветстваме никакво зли негативни коментари и спорове.
11 други условия на плащане : Western Union, банков превод (T/T предварително), моля, свържете се с нас, ако искате да направите това.
Шенжен Hongyer electronic components Sales Co., Ltd.
Attn : Мис Лена
Моля, не забравяйте нашия сайт, удобен за вас още веднъж да се намери!

Общи свойства

Номер На Модела:
VI-261-EU/F7
търговска марка:
Кайфхт
Съвместим Марка/Модел:
Няма

Добавки за продукти