.

.

2 елемента MP-70R 150W 220V 50/60 Hz пластмасов магнитно-задвижваща центробежна помпа / възвратна помпа/промишлен водна помпа

2 елемента MP-70R 150W 220V 50/60 Hz пластмасов магнитно-задвижваща центробежна помпа / възвратна помпа/промишлен

BGN 363.20

Брой продукти
Налично за поръчка


1. магнитен помпа MP произведен от компанията RONDA-това е компактна структура, малък обем, ниско тегло.
2. помпата е широко използван във всички документи индустрии като помпа виртуална памет, химикал, помпа лаборатория, помпа за циркулация.
3. помпата е проектиран с 50 или 60 Hz, за да отговори на клиенти от различни страни.
4. помпата изобщо проектиран никакъв уплътняване на вала, напълно избягва дефекти замърсяване след корозии причиненной изтичане на течната, която съществува в традиционния механичен помпата уплътняване на вала, това е най-добрият течността, работещи помпа на прехода.
Забележка :
При условие, че нормалната температура и чиста вода натиска на максимална мощност е равна на 0; натиска се на най-високата мощност е равна на 0.
Работно напрежение монофазни електромотори разделен на 100 V, 220 V, 240 V; работно напрежение трифазен двигателя 380 V.
Нормална работна температура-0-80 градуса. Ако се изисква по-висока работна среда, моля, консултирайте се с нас.
ДОСТАВКА :
КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ РАЗХОДИ ПО ДОСТАВКА И ОБРАБОТКА. ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ МЯСТО ЗА НАМИРАНЕ НА КУПУВАЧ И ТЕГЛО ПРОДАДЕНИ СТОКИ.
ДОСТАВКА НЕ ЩЕ ДА ИМА МЯСТО, ДОКАТО ПЛАЩАНЕТО НЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА.
ВНИМАНИЕ МЕЖДУНАРОДНИ КУПУВАЧИ : МОЛЯ, ПОСОЧЕТЕ НОМЕР НА ТЕЛЕФОН И АДРЕС ЗА ДОСТАВКА, ЗА ДА МОЖЕМ ДА ПОЛУЧИТЕ ПРОДУКТА, ИЗПРАТЕН ВИ. Не забравяйте и за всички други такси, които събира превозвач (като митническо оформяне и данъчни разходи). ТОВА Е НЕЩО, КОЕТО НИЕ НЯМАМЕ НИКАКЪВ КОНТРОЛ И Е ДОПЪЛНИТЕЛНА ПЛАТКА ЗА ДОСТАВКА.
НИЕ СЪЩО ТАКА МОЖЕМ ДА ВИ ПРЕДЛОЖИМ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ДРУГИ МЕТОДИ НА ДОСТАВКА, КАТО НАПРИМЕР : ПО ВЪЗДУХ ИЛИ ПО МОРЕ. ВРЪЩАНЕ :
НИЕ ЩЕ ВЪЗСТАНОВИМ ПАРИТЕ СИ, АКО ПРОДУКТЪТ, КОЙТО ПОЛУЧИТЕ, КАТО ЦЯЛО НЕ РАБОТИ, АКО ТОЙ НЕ Е БИЛ РЕГИСТРИРАН КАТО "ЧАСТИ" ИЛИ "НЕ Е В РАБОТНО СЪСТОЯНИЕ"." КУПУВАЧЪТ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА ВСИЧКИ ТАКСИ ЗА ДОСТАВКА ЗА ВРЪЩАНЕ. СЛЕД КАТО СТОКАТА ЩЕ БЪДЕ ПОЛУЧЕНА В НАШЕТО МЯСТО, ЩЕ ИЗДАДЕМ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.
СТОКАТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ВЪРНАТА В РАМКИТЕ НА 14 ДНИ ОТ ДАТАТА НА ДОСТАВКА НА КУПУВАЧА. КОМЕНТАРИ :
УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО НА КЛИЕНТИТЕ Е МНОГО ВАЖНО ЗА НАС. МОЛЯ, НЕ СЕ КОЛЕБАЙТЕ, ИЗПРАТЕТЕ НИ ИМЕЙЛ ИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЧРЕЗ ИБЕЙ С ВСЯКАКВИ ВЪПРОСИ, КОМЕНТАРИ ИЛИ ПРОБЛЕМИ.
КУПУВАЧИТЕ : ВИЖТЕ НАШИТЕ ПРЕПОРЪКИ И ЗАЛАГАНИЯ С УВЕРЕНОСТ. НИЕ НЕ ЩЕ ОСТАВИМ ОТЗИВ ЗА КУПУВАЧИ, ДОКАТО НЕ ПОЛУЧАТ ОБРАТНА ВРЪЗКА. АКО ВЪЗНИКНЕ ПРОБЛЕМ, МОЛЯ, СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС, ПРЕДИ ДА НАПУСНЕ НЕУТРАЛНА ИЛИ ОТРИЦАТЕЛНА ОБРАТНА ВРЪЗКА; ТОВА ЩЕ НИ ПОЗВОЛИ ДА РАБОТИМ С КУПУВАЧА, ЗА ДА РЕШИ ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ.
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА НИ ДОБАВИТЕ В СВОЯ СПИСЪК С ЛЮБИМИ И РАЗГЛЕДАЙТЕ ДРУГИТЕ НИ ОБЕКТИ!

Общи свойства

Налягане:
Ниско Налягане
Използването на:
Водата
силата на:
Електрически
Номер На Модела:
MP-70Р
Приложение:
Отпадъчни води
Теория:
Електромагнитен Помпа
Стандартен или нестандартен:
Стандарт
Вход дупка интерфейс тръба (мм):
26
Изходната дупка интерфейс тръба (мм):
26
Максимален дебит(л / мин), 50/60 Hz:
86/97
Макс. Налягане (м) 50/60 Hz:
6.7/9.7
Стандартен разход (л/мин), 50/60 Hz:
50/72
Стандартна корона (м) 50/60 Hz:
4
средната плътност (г/см^3):
Напрежение (V) 50/60 Hz:
220
Нормална работна температура:
0-80°C
Фаза:
1
Горивата:
Електрически
Структура:
Магнитен Помпа

Добавки за продукти