.

.

USB charge порт за зареждане гъвкав кабел за телефон OnePlus One A0001

USB charge порт за зареждане гъвкав кабел за телефон OnePlus One A0001

BGN 4.48

Брой продукти
Налично за поръчка

Всички стоки, които ние се опитваме тест преди изпращането. В случай на употреба на продукта може да начислява такса за попълване на запасите. моля, платете в рамките на 10 дни след края на търга. вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка. Разходите за доставка не се възстановява.modname=ckeditor
За продукта
1.поради международна доставка доставка време почти не се контролира от нас, така че, моля, проверете очакваното време на пристигането си, преди да купите. Ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или данъци върху вноса. време за доставка в крайна сметка зависи от куриерска служба на компанията, ние не носим отговорност за всякакви злополуки, забавяне или други въпроси, които са отговорност на служба за доставка. Ние вярваме, че всичко може да се реши с помощта на комуникация. ние не приемаме промяна на адрес. ние изпращаме само на адрес на клиента . Всеки инцидент или непрофесионално инсталиране на стоката, която ние не можем да се замени. Всички стоки са изпратени от Китай с въздушна поща. Normlly голяма част от пакет ще пристигне през 20-60 работни дни, в зависимост от местоположението на купувача.
моля, имайте предвид, че сроковете за доставка могат да варират, особено в пиковите периоди или при непредвидени метеорологични условия. Моля, свържете се с нас за всякакви въпроси относно продукт или услуга, преди да започне делото в за решаване.ние ще използваме всички ресурси, за да се гарантира, че вашата стока ще бъде заменен бързо и без излишни движения. Ако сте останали доволни от тази сделката, моля, отговорете с всички 5 звезди! Ако не сте доволни, просто да споделите с нас по електронната поща, а не остава по-ниска оценка, а ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем.ние приемаме плащане само чрез сайта . Когато направите плащане, моля оставете номера си,който се изисква при доставката.
Коментари :
Ние автоматично ще оставим положителен отзив за всички, който приключи транзакция и ни остави положителна оценка. Ако срокът на доставка да надвишава това, което можете да вземете, моля, купете си в местния магазин. моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. ние ще изпратим на световно. возвратная доставка се заплаща от купувача. Ние се ангажираме да ви предоставим най-добрите услуги, тъй като ние управляваме бизнеса , вашите положителни отзиви и 5-звездни DSR имат за нас е от жизнено важно значение~! За да ви предоставим най-доброто обслужване , моля, близо до сделка с право.
Правилата на връщане :
1.
Международни Купувачите-Моля, Обърнете Внимание :
а).
В малко вероятния случай, ако не сте доволни от сделката, моля, свържете се с нас, преди да представи своята оценка. Обратна връзка-това е просто нещо, което преследваме. Моля, не забравяйте да ни даде пет звезди на всички подробни рейтинга на продавача.Ние се стремим към 5-звездочному услугата, предварително обявява за нашата политика, нашата скорост на доставка и честотата на доставка. Върната стока трябва да бъде неизползван в първоначалното им състояние и включва в себе си всички аксесоари.

Общи свойства

търговска марка:
вестрок
Дизайн:
Бар

Добавки за продукти