.

.

ръчна изработка за iphone Case 7 сушена истински цветя прозрачен мек калъф за iphone 6 6s TPU защитен калъф пресовани цветя

ръчна изработка за iphone Case 7 сушена истински цветя прозрачен мек калъф за iphone 6 6s TPU защитен

BGN 6.00 BGN 6.37

Брой продукти
Налично за поръчка


100% ръчна изработка за iphone Case 7 сушена истински цветя прозрачен мек калъф за iphone 6 6s TPU защитен калъф пресовани цветя
Вид напомняне :
1.Ако изберете China Post Ordinary Small Packet Plus, стоката ще бъде доставена икономичен метод на доставка, които могат да се следят само в Китай, но без повече информация за проследяване на вашата страна. Във всеки случай, моля, не се притеснявайте, той успешно ще пристигне в страната си, и неговата скорост на загуба на пакети е много и е много ниска.
2. Когато времето за получаване ще бъде завършено, а вие все още не получите стоката си,моля, изпратете ми съобщение и аз продлю време на получаване в продължение на 15-20 дни.Ако все още не получите стоката си в срок от 15 дни, аз ще проверя състоянието му на доставка експрес-компанията, ако тя липсва или е на път,а след това аз ще взема върху себе си отговорността и ще ви възстанови парите.
3.Ако искате да следите информация за този продукт целия курс в реално време, Моля, изберете Standard Shipping.
1. условно депозиране приемат се само(чрез Visa, Master Card, Western Union, QIWI и банков превод).
2.It обикновено отнема 24 часа, за да се плащането постъпва в сметката на продавача.Банката може да откаже плащане в рамките на 24 часа,така че за сигурността на бизнеса, ние започваме да се направи поръчка, след като плащането е напълно ще постъпи.
3. Някои митниците на страната удържат такса, преди да изпратите пакет на купувача.Купувачът трябва да бъдат информирани за собствената си митническа политика, тъй като таксата се заплаща от купувача. 1. Всички части в наличност и са изпратени до вас в рамките на 3 дни след заплащането.
2.Моля, обърнете внимание, че продуктите, закупени в празнични дни, се изпращат на следващия работен ден.
3.Ако не сте получили стоката в рамките на 30 работни дни след плащане на стълб на Китай, или на друг, моля, свържете се с нас.Ние отследим колет от нашия представител и ще ви отговорим възможно най-скоро.
4.Можете да изберете стълб кит, e Pack,EMS,DHL,UPS и т.н. основата на вашите нужди.
5.за всякакви други въпроси или проблеми, моля не се колебайте да се свържете с мен.
1. Уважаеми клиенти, ако сте доволни от нашите стоки и услуги,моля, любезно дайте ни 5 звезди, и ние ще ви дадем 5 звезди и положителна обратна връзка.
2.Ако сте недоволни от тази покупка,моля, дайте ни възможност да направим нещата правилно, преди да оставят негативна/неутрална коментар.Моля, не се колебайте да се свържете с нас по вашите въпроси. Ние ще ви отговорим своевременно и ще направим всичко възможно, за да ви подкрепят, докато не сте доволни.
3.Можете да се свържете с нас по всяко време за закупуване и въпроси, ние ще се радваме на вашите услуги.

Общи свойства

Материал:
за iphone 6 6s, за 6 plus 6s plus за iphone 7 8, за 7plus 8plus
Съвместима модел на iPhone:
iPhone 6s,7 iPhone,iPhone 6
Тип:
броня
търговска марка:
top2 smart
Дизайн:
Прозрачен, С Шарките
Функция:
Антидетонационный материал
Съвместим Марка:
Apple iPhone
Търговия На Дребно Опаковка:
No

Добавки за продукти