.

.

210 бр./компл. дентална клиника малки подаръци широколистни зъбите детски зъби скоростна млечни зъби калъф висулка тип творчески подарък

210 бр./компл. дентална клиника малки подаръци широколистни зъбите детски зъби скоростна млечни зъби калъф

BGN 152.00 BGN 159.97

Брой продукти
Налично за поръчка


Разработване на иновативни решения за защита на живота и укрепване на здравето;
Доставка на иновативни решения
Естествено уважение към живота
.уведомление по електронната поща се изпращат на купувачите след изпращане на стоките.след получаване на продукта, моля, любезно потвърдите, оставяйки отзив за нас. Ако имате някакви въпроси или се нуждаете от поддръжка на клиенти, моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка. Ако в нещо се съмнявате, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща. Обикновено ние отговаряме на всички въпроси на клиенти в рамките на 1 работен ден 2. обратната връзка е много важна за нас. моля, прочетете този списък, за да получите пълна представа за спецификациите на продукта, съвместимост, цена и условия на доставка, преди пускането на поръчката.Моля, обърнете внимание, че ние не носим отговорност за каквито и данъци върху вноса, които могат да възникнат. Пари ще бъдат отпуснати за нас само след като потвърждение на доставката. Моля, застрахуйте стоките си, ако искате да го предпазите от загуби при транспортирането.Ние не носим отговорност за загуба на стоката поради неправилно или неизвестен адрес. Свържете се с нас 1. Ако имате въпроси за закупуване, моля, пишете ни за обслужване на клиенти преди да напуснат отрицателна обратна връзка.Ако продуктът е в съответствие с описанието и е в добро състояние, както и срокове за доставка разумни, моля, дайте ни пет звезди в съответните области. Общуването може да помогне за решаване на повечето проблеми. Ние ще направим всичко възможно, за да реши този проблем. Като качество като източник на сила, като се стреми към неговото съществуване, репутацията, марката и развитие. Въпреки това, дори и при строгия контрол на качеството понякога възникват проблеми по време на транспортиране или за обработка на товари.Ако имате някакви въпроси по време на или след покупката, моля не се колебайте да ни остави съобщение или да ни изпратите имейл. Доставка 1. дентална клиника малки подаръци широколистни зъбите детски зъби скоростна млечни зъби калъф висулка тип творчески подарък (Забележка : W e изпрати 210 бр разноцветни)
Плащане Когато извършвате плащане чрез ескроу, парите са надеждни депонируются по вашата сметка. Ние се стремим да осигурим на нашите клиенти максимално удовлетворение.
Ние сме производител, който може да направи големи поръчки с по-конкурентни цени!!!!! ДА БЪДЕ ВАШ ДОБЪР ДОСТАВЧИК!
Основата на производството на специализирани за да може да се разпределя на човешките ресурси и оборудване, като се използват предварително система за управление на информация, както и отговори на най-добрия режим за продукти, за да се проведе най-добра ефективност и най-ниската цена, гарантира че всеки процес, точен, за да предоставя на своите клиенти продукти с високо качество. Ние внимателно упаковываем нашите продукти и не носим отговорност за физически щети/вреди по време на доставка. Стандарт за обслужване на клиенти и обратна връзка 1. Осигуряване на високо качество на продукта, отлично обслужване, получаване на отговори от клиенти и повишаване популярността и репутацията са външни цели на компанията.

Общи свойства

Цвят:
многоцветен
Тип Елемент:
Модел
Размер:
Manka Care
Тегло:
1kg
Номер На Модела:
Млечен зъб
Тип Шаблон:
Комплекти
Материал:
Грижа За Манькой
Брой:
Грижа За Манькой
НЕТНО ТЕГЛО:
50 г

Добавки за продукти