.

.

Beyo Ear to Ear Дантела Frontal Closure With Връзки Peruvian Body Wave Human Hair Връзки With Closure 13 x 4 Lace Front Не Реми

Beyo Ear to Ear Дантела Frontal Closure With Връзки Peruvian Body Wave Human Hair Връзки With Closure

BGN 113.00 BGN 198.19

Брой продукти
Налично за поръчка

Моля, не правете това често е въпрос : защо на вътъка има къси косъмчета?
А : когато косата е отрязана от донори ,това китка от дълги косми и без патица.1; - дата=20171228
details_start
details_end
product_Photo_start
product_Photo_end
recommand_start
chanpin_begin
chanpin_end 100% гаранция за връщане на парите за всяка стока. Всичко зависи от вашите предпочитания и от това, колко пълно и гъсто, да се радвате на косата.
1) моля, свържете се с нас в рамките на 24 часа след получаване на стока(и). Моля, не се притеснявайте за това, това няма да се отрази на външния вид на косата и няма да се отрази на тяхното използване и качество.
3) връщане ще бъде направено, след като на продукт(и) ще бъде изпратен обратно в първоначалното им състояние. Моля, следвайте инструкциите за грижи за косата и използвайте добър шампоан и балсам за измиване на косата два пъти седмично. Въпреки това, сухота, натрупването на масла и на замърсяване, солена вода или не разресването ежедневно ще доведе до спутыванию и разтърсващи. Въпрос : Как да се измери дължината на косата?
А : за вълнообразни коса, моля, опъвам ги до пряка, а след това направете измерение. Моля, консултирайте се с вашия фризьор.
версия=6.
Продавачът Плаща Возвращенную Цена : Се Зарежда Грешен Тип / Проблем Осигуряване На Качеството/Не Като Цел,
Return_Refund_Begin купувачът заплаща разходите за доставка, продавачът заплаща цената за доставка Снимка предоставена обмен на разположение Неприязън / неподходящия да промени стил или цвят, да доставка грешни предмети или цветя, да да да, проблемът е в качеството на да да да изкуствена причина не не не не
Return_Refund_End Q : ще бъде ли избледняват и запутываться?
А на : отдели : няколко направления на първоначалната линяние на нови косми е нормално. Всеки от нашите пакети за коса тежи 3,2-3,5 грама. Въпреки това, често боядисана и къдрава коса вредят на косата,дори ги разрушават. Въпрос : Мога ли да боядисате в друг цвят и да е друг стил?
А : да, нашата коса 100% човешка коса може да рисува, избелващо завить. Ние винаги предлагаме на клиентите печат патица, преди да инсталирате и почистването му четка с широк зъб на гребен. Прекалено сънна бъде причинено от рязане на патица или на сухо.
customer_shart_end
service_start
service_end
choose_us_start
faq_end. Въпрос : колко опаковки трябва ми за една главата?
А : ние препоръчваме на всички наши клиенти да се възползват от 3-4 пакета за пълна главата се шие отвътре.Както и нашата собствена коса,с истински човешки косъм е невъзможно да расте точно същата дължина от всяка отделна нишка. Въпрос : всеки кичур коса с еднаква дължина?
А нашата коса е 100% човешка коса, изрязани от млади донори.
Спутывание : обикновено косата ни не ще спутываться, защото това е невредим кожичките на човешки косъм. Моля, винаги запечатывайте краищата, ако се порежете на патица, за да инсталирате, и пазете я хидратирана. Ето защо връхчетата на човешка коса винаги е по-тънка, отколкото върхът. Моля напълно да разберете и помислете, преди пускането на поръчката.Ето защо, от една страна, има къса коса. А дължината на косъма трябва да допринасят за пришивания патица.
2) възстановяване на средства, включително P&P, ще бъде извършена в случай, ако елемент(а) не отговаря на описанието.

Общи свойства

Дължина:
12 & 14 & 16 & Closure 10, 14 & 16 & 18 & Closure 12, 16 & 18 & 20 & Closure 14, 18 & 20 & 22 & Closure 16, 20 & 22 & 24 & Closure 18, 22 & 24 & 26 & Closure 20, 10 & 12 & 14 & Closure 10, 12 12 12 & Closure10, 14 14 14 & Closure12, 16 16 16 & Closure14, 18 18 18 & Closure16, 20 20 20 & Closure18, 22 22 22 & Closure20, 24 24 24 & Closure20, 26 26 26 & Closure20
Цвят:
Естествен Цвят
Опаковка:
3 бр патица и 1 бр затваряне
Подходящи Са Умиращи Цвят:
всички цветове
Тип Човешка Коса:
Перу Косата
Химическа Обработка:
Киселите обработка
търговска марка:
Бейо
Материална Ранг:
Косата Без Реми
Текстура:
обемна вълна
Най-Дългата Пропорцията На Косата:
>=5%
Може Да Се Направи Къдрене (На Апарат):
ДА
Най-Дългата Пропорцията На Косата:

Добавки за продукти