.

.

NEMA 23 комплект стъпков мотор със затворен контур 1N. m 57 двигател LC57H355 и LCDA357H 3 фаза на 7A 200 khz драйвер за стъпков мотор

NEMA 23 комплект стъпков мотор със затворен контур 1N. m 57 двигател LC57H355 и LCDA357H 3 фаза на 7A

BGN 172.00 BGN 210.24

Брой продукти
Налично за поръчка

Въпреки това купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалните условия. На купувача трябва да се опита да предяви иск логистична компания за възстановяване на разходите за повреди или щети. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане. m диаметър на вала : 8 мм прилагане, приложими към всички видове малки и средни оборудване за автоматизация и инструменти, като гравиране машина, зачистная машина, standalone, маркировъчна машина, машина за рязане, лазерни машини, чертожната машина, медицинско оборудване, машини с ЦПУ, автоматично сглобяване на оборудване, електронно технологично оборудване и така нататък. Ние няма да се върне такса за отказанные доставка. Моля, оставете коментар и 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.
Цената на доставката не се включва никакви данъци върху вноса, и купувачите да носят отговорност за митнически такси. Ние ще ви изпратим подробности за срока на доставката, след като вашето плащане ще бъде завършена.
Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци при внос в страната си. Ако е необходимо да се замени някоя подробност,купувачът също ще трябва да заплати разходи за подмяна на части.
Ние ще ви уведомим, ако ви се наложи да отидете на друг начин на доставка или забавяне на доставката. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.
NEMA 23 closed loop stepper motor kit 1 N. След като получим стоки, ще направим ремонт или обменяем им на други в най-кратки срокове. Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите. Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.
Доставка
Когато правите резервация поръчка, plase избира метод перевозкы на пратката и плаща за поръчката, включително такса перевозкы на пратката (с изключение на свободна перевозкы на пратката).
ВРЪЩАНЕ
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина.
Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
Ние не гарантираме срокът за доставка на всички международни превоза, поради разликите във времето на митническото оформяне на отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката. m 57 motor LC57 H355 and LCDA357 H 3 phase 7 A 200 KHZ Stepper motor driver, Driver Parameter Model : Lcda357h Phase : 3 phase Input volatge : 18-50 VDC Input current : MAX.5 а на Ротационната инерция : 300 енкодер номер на линия : 1000 PPR размер : 57mmx57mm Максимална скорост : 1500 RPM въртящ момент : 1 N.

Общи свойства

Тип:
Хибриден
Ъгъла на стъпки (Цветово):
1.2
Фаза:
3
Ток / Фаза:
3.5 а
Задържащ Момент:
300
документ:
CE
Номер На Модела:
LCDA357H&LC57H355
Модел:
LC57H355
Фаза:
Фаза 3
Стъпков ъгъл:
1.2
Дължина на двигателя:
55 mm+22мм
Фаза На Ток:
3.5 а
Ротационната инерция:
300
Енкодер номер на ред:
1000ппр
Размер:
57mmx57mm
максимална скорост:
1500rpm
Въртящ момент:
1N. м

Добавки за продукти