.

.

1бр LM2596 DC, 4.0~40 до 1.3-37V регулируема стъпка надолу модул за хранене + led волтметър DC/DC

1бр LM2596 DC, 4.0~40 до 1.3-37V регулируема стъпка надолу модул за хранене + led волтметър DC/DC

BGN 2.88

Брой продукти
Налично за поръчка

Създаване на подобни продукти на най-достъпни, най-продаваният модул LM2596 с дисплей напрежение ток
Характеристики
1. диапазон на входния напрежение : 440 VDC
2. Обхватът на изходното напрежение : 1.25-37 VDC регулируема
3. изходен ток : 2 A
4. обхват на волтметър : от 0 до 40, грешка ±0,1 на
5. Защита от обратна полярност на входния сигнал
6. вградена функция за защита от късо съединение на изхода
7. вградена функция за термично прекъсване
8. Д х Ш х в =6.1*3.4*12 см
9. тегло : 22g
10. тръба волтметър Леддигитал, точността регулируема функция, може да бъде насочена към вашият мультиметераджустабле точен.
11. натиснете десния клавиш, за да на дисплея се появи входното или изходното напрежение. когато десният светодиод " OUT " свети, той показва изход, левият светодиод "IN" показва вход.
Как се коригира точността?
(1)стъпки за калибриране на изходното напрежение
Стъпка 1, за Регулиране на десния бутон, така че да светодиод" OUT "се запали, волтметър показва стойността на изходното напрежение; щракнете с десния бутон за повече от 2 секунди, отпуснете, волтметър и светодиод" OUT " мигат в синхрон, за да сте влезли в режим на калибриране на изходното напрежение.
Стъпка 2 щракнете с десния бутон (нормална скорост), стойността на напрежението се сгъва в единица; кликнете с левия бутон, минус единица; поради единица по-малко от 0,1 в, минимално напрежение на дисплея до 0,1 В, затова трябва непрекъснато да натискате 1-5 пъти, за да видите промяна волтметър 0,1 В, колко пъти волтметър променя 0,1 на натискане на клавишите, в зависимост от текущото напрежение на дисплея, колкото по-високо напрежението, толкова по-малко на брой кликвания.
Стъпка 3, щракнете с десния бутон за повече от 2 секунди, освободете, за да излезете от режим на калибриране на изходното напрежение. Всички опции са зададени на автоматично изключване на захранването, за да запаметите.
(2)етапите за калибриране на входните напрежение
Стъпка 1 : Регулиране на десния бутон, така че да светодиод" IN "уволнен, волтметър показва стойността на входните напрежение; щракнете с десния бутон за повече от 2 секунди, отпуснете, волтметър и светодиод" IN " мига в синхрон, така че вие влизате в режим калибриране на входните напрежение.
Стъпки 2 и 3, съответните метод за калибриране на изходното напрежение.
Забележка
Някои потребители съобщават : "модулът не може да се коригира, изходното напрежение е винаги равна на входящата напрежение." Когато се сблъскате с този проблем, моля, обърнете потенциометър обратно на часовниковата стрелка в продължение на 10 обиколки или повече, след което можете да се регулира изходното напрежение. Защото заводское на изходното напрежение по подразбиране е 20В.
Пакет Са Включени :
1 x LM2596 резервоар стъпка надолу преобразувател на мощност модул DC, 4.0~40 до 1.25-37 V + led волтметър

Общи свойства

търговска марка:
gcsupermarket
Тип:
Регулатор На Напрежение
Състояние:
НОВО
Приложение:
Друго
is_customized:
yes

Добавки за продукти