.

.

5V 8 канален модул заплати оптрона LED за PiC ARM, AVR

5V 8 канален модул заплати оптрона LED за PiC ARM, AVR

BGN 8.29

Брой продукти
Налично за поръчка

Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3см. Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.
Ако е необходимо да се замени някоя подробност, купувачът също така трябва да заплати разходите по заменяемых детайли. След като си вземете детайли логистична фирма, моля, изпратете ни номер за проследяване.
Купувачите могат да поискат замяна в рамките на 15 дни от получаването от вас на стоката.
Преди да се върне стоките, Моля потвърдете с обратен адрес и метод на логистиката с нас.
Стандартен интерфейс може да бъде пряко свързан с микроконтроллерами. Тези допълнителни такси могат да се събират по време на доставка.
Материал : CCL
Той също така може да следи различни уреди и друго оборудване с голям шок.
8 CH с Оптроном (син)
100% Чисто Нов
Размер : 13,5 х 5,3 х 1,7 см (ДхШхВ)
Работно напрежение : 5 v
Канал : 8 канала
Този релеен модул е активен ниско ниво на 5 V.
8 CH с Оптроном (син)
100% Чисто Нов
Размер : 13,5 х 5,3 х 1,7 см (ДхШхВ)
Работно напрежение : 5 v
Канал : 8 канала
Доставка :
При поръчка, моля, изберете начин на доставка и заплащане на поръчката, включително разходите за доставка.
Ако стоката е повредена или загубена при възстановяване на собствеността, купувачът носи отговорност за щети или загуба, и ние не ще дадем на купувача пълно възстановяване на парите.
Ние няма да се върне цената за доставка за отказ от доставка.
Ние не гарантираме срока за доставка на всички международни пратки, поради разликите във времето на потребителски почистване в отделните страни, което може да повлияе върху това, колко бързо вашият продукт ще бъде тестван.
ВРЪЩАНЕ :
Ние правим всичко възможно, за да осигуряваме на нашите клиенти възможно най-добре.
Широко използван за общо управление MCU, индустриален сектор, управление на АД, умен домашен управление.
Максимален контакт релейного изход-AC250 V 10 A и DC30 V 10А. Купувачът носи отговорност за разходите за доставка, за да върне стоката.
Гаранция И Поддръжка На :
Ние предлагаме безплатна подмяна на 1 месец. Моля, обърнете внимание, че купувачите са отговорни за всички допълнителни митнически такси, брокерски такси, мита и данъци върху вноса в страната си.
Коментари :
Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.
Ние ще ви върнем парите, ако се върнете стоката в срок от 15 дни от датата на получаване на стоката по някаква причина. Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване. Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.Купувачът трябва да върне продукта в първоначалните условия за нас и трябва да се поемат разходите, за доставка за връщане.
Червените индикатори на експлоатационното състояние допринасят за безопасното използване.
Ние също така осигуряваме 12-месечно безплатно поддръжка. Въпреки това, купувачът трябва да се увери, че върнатите стоки са в първоначалното им състояние.
Това е 8-канален релейная интерфейс карта, която може да се управлява директно широк спектър на микроконтролери, като Arduino, AVR, PIC, ARM, АД и т.

Общи свойства

Добавки за продукти