.

.

5D Сам Диамант живопис кръстат бод цветен дом велосипеди пълен кръг Диамант бродерия ръкоделие планински кристал, мозайка занаяти

5D Сам Диамант живопис кръстат бод цветен дом велосипеди пълен кръг Диамант бродерия ръкоделие планински

BGN 8.00 BGN 12.10

Брой продукти
Налично за поръчка

Линк преди етапите на операцията. (Пример : продуктът не съвпада с картината, не е представял идеалният размер на продукта, не видях, има дефекти и т. Диамант смола несъедобен, не позволявайте на децата да играят, за да се избегнат инциденти, като преглъщане.
[DIY Diamond живопис kit]
1. Направи си САМ диамантена живопис може да се използва за украса на семейна стая, да направите живота си по-хармоничен. Размери на продукта са посочени в описанието на продукта в сверле смола за професионално Фабрично масово производство, но и малки, има неизбежен дефектен тренировка Благодарим ви за разбирането! С елмаз на смола ще бъде по-голям с повече от 30%, по-малко сверлящего явление изобщо не се появява, моля, бъдете сигурни за закупуване. Направи си САМ живопис Диамант изискан, за да даде на приятели и близки, за да изразят добри пожелания, за да споделя. чертежи на модели А4 HD (включително чертежи, цветова таблица)
3. диаманти за да запазите черупките на стягане на венците. При наличието на мръсотия по тях може да въздейства адхезия с низкотемпературным твърдо желязо.след добра битки останалата процепа приклеивают на съответните знаци диаманти.
[Съвети]
1.събрани от смола диамант модел трябва да се отнеме точка вътре в линията на границата, а след това се режат на парчета, за да се осигури обща ефект.за да създадете идеална алмазную живопис, рисунки, събрани заедно на едно място, всяка редица от символи, които не трябва да остане застрявшими диаманти. отворете кутията и проверете diamond фигура специални инструменти. разкрийте лента фигура по-горе, ще видите много символи, съответстващи на цветовата кодировка. достатъчно диаманти смола.
[Етапи на производството диамант живопис DIY]
1. вижте цвета на диаманта, смола, разположен в ред кодиране.Ако не знаете, какъв цвят да се използва, моля, консултирайте се с таблицата цветове. чертеж трябва да се пазят чисти, в противен случай, силата на залепване повлияна в. заплитания нужда от плоски срещу чисти, без пукнатини.Скъпа, имай предвид! Продават диамант на снимката-това е торта, не включва рамка!
Продадохме diamond бояджийски материали-това е смола, всички мозаечни модели высверлены с помощта на диамант смола, базова карта с лепило фотобумагой.
[DIY диамантена живопис характеристика]
1. използва се за затваряне на венците пробивна пинсети, пластмасова тава. предполагат, че един вид смола диамант един набор от свършва по-бързо. снимка на Диаманта САМ може да работят и учат намаляване на стрес, емоционална корекция, активно мислене, повишаване на увереността в себе си. В продажба на диамантени живопис се продава, няма проблеми с качеството, не се връща. DIY производство, могат да изпитват чувство на постижения, умения и постоянство се култивира търпение, възрастните хора и децата са подходящи. производственият процес е прост, можете да създадете кратък период от време за завършване.
["Направи си Сам" диамантена живопис предпазни мерки]
1. според съответния цвят кодирано затягане на съответните смола инкрустирани диаманти.за да завършите добър diamond фигура, поставете го в избрания от вас подходяща рамка (ресторант не предоставя рамка).

Общи свойства

Размер:
20x25cm, 30x38cm, 40x50cm, 50x65cm, 60x75cm
търговска марка:
KAMY YI
Стил:
Европа
Външната Опаковка:
Цветна Кутия
Вид На Модела:
Етап
Материал:
Смола
Начин На Опаковане На Платното:
Сгънати В Една Тръба
Форма На Диаманта:
Площ
Воспользуйся:
Модел
Рамка:
No
Форма:
Единична стая
Област Оклейки:
Пълен
Брой цветове:
30-45

Добавки за продукти